Koledar dogodkov

Akademija digitalne transformacije

23.10.2024 15:00

GZS, Ljubljana

2. del: Ustvarjanje vrednosti v logistiki in oskrbovalnih verigah s pomočjo sodobnih tehnologij

Drugo predavanje nam bo postreglo z znanjem o tem, kako ustvariti vrednosti v logistiki in oskrbovalnih verigah s pomočjo sodobnih tehnologij.

Zakaj se udeležiti predavanja?

Učinkovita logistična storitev ni samo premik blaga od točke A do B, ampak dobra storitev danes zahteva tudi učinkovito upravljanje s podatki.

Digitalna transformacija je danes ključna za uspeh in konkurenčnost vsakega podjetja. Spremembe, ki jih prinaša digitalizacija, vplivajo na vse vidike poslovanja – od notranjih procesov do interakcije s strankami. Na tem predavanju bomo raziskali, kako lahko vaša organizacija učinkovito sprejme in izkoristi digitalne tehnologije za izboljšanje poslovanja.

Tehnološki razvoj sili k optimizaciji procesov, pregledu in izboljšavi poslovnih modelov. Znanje, kako lahko uporabimo umetno inteligenco v poslu, je postalo nujno za razvoj.

 

Kaj boste izvedeli?

 • Ključni trendi in tehnologije, ki oblikujejo prihodnost poslovanja.
 • Uspešni primeri digitalne transformacije v praksi.
 • Koraki za začetek in izvedbo digitalne transformacije v vašem podjetju.
 • Izzivi in priložnosti, s katerimi se boste srečali na poti digitalizacije

 

AKADEMIJA DIGITALNE TRANSFORMACIJE bo zajemala več predavanj, na katerih bomo predstavili:

 • značilnosti digitalne ekonomije, prednosti in slabosti podatkov, izzivi.
 • Poslovne modele in povezave z digitalno transformacijo - Elementi Industrija 4.0., klasični napram digitalni poslovni modeli.
 • Znanja o tem, kje lahko ustvarjamo dodane vrednosti, kakšne so sodobne tehnologije in kje bomo v bližnji prihodnosti kreirali vrednost za naš posel.
 • Zakaj sploh izbrati digitalno strategijo, kje je to potrebno, kako izbrati pravi software.
 • Navodila, kako se lotiti digitalne transformacije, kateri so izzivi, kakšen je dober projektni pristop in katere so dobre prakse.
 • Kako lahko oblikujemo dobre logistične / ditribucijske mreže (Logistics Network Design), kateri so ključni element.
 • Umetna inteligenca v logistiki in katera so ključna področja.
 • Kibernetska varnost.

 

Predavatelj 

dr. Igor Jakomin, je poslovni strateg s 30 leti delovnih izkušenj. Bil je državni (SI) in regionalni direktor multinacionalke United Parcel Service (SI, HR in BA), generalni direktor različnih hčerinskih družb italijanske skupine Samer, namestnik glavnega direktorja tehnološkega podjetja CargoX, član nadzornega sveta Luke Koper in BTC Terminal Sežana ter svetovalec številnih uveljavljenih podjetij v Sloveniji in tujini. Svoje izkušnje prenaša na mlajše generacije kot predavatelj in docent na različnih univerzah in akademijah. Tri leta je bil zaposlen kot Državni sekretar na Ministrstvu za promet Republike Slovenije. Trenutno deluje kot coach in strateški svetovalec v številnih podjetjih v regiji.

 

 

Trajanje in lokacija

Drugo predavanje v sklopu Akademije digitalne transformacije bo 23.oktobra 2024, od 15. do 18. ure, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

 

Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca.

V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 

Imate vprašanje?

Pošljite ga na info@slz.si in z veseljem vam bomo odgovorili.


Bi želeli obiskovati akademijo po ugodnejši kotizaciji ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo eksluzivno, člansko kotizacijo. 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

Podatki za izstavitev računa


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

79142

Vnesite naključno številko