Koledar dogodkov

Akademija digitalne transformacije

20.11.2024 15:00

GZS, Ljubljana

3. del: Digitalni poslovni modeli

 

Vabimo vas na predavanje z naslovom "Digitalni poslovni modeli", kjer bomo raziskali ključne vidike digitalnih poslovnih modelov ter kako ti spreminjajo način delovanja sodobnih podjetij. Obravnavali bomo:

 • Kako digitalne tehnologije vplivajo na poslovne modele.
 • Primeri uspešnih digitalnih transformacij.
 • Praktične strategije za implementacijo digitalnih poslovnih modelov.
 • Izzivi in priložnosti digitalne dobe.

Zakaj se udeležiti predavanja?

Učinkovita logistična storitev ni samo premik blaga od točke A do B, ampak dobra storitev danes zahteva tudi učinkovito upravljanje s podatki in poznavanje digitalnega sveta.

Digitalna transformacija je danes ključna za uspeh in konkurenčnost vsakega podjetja. Spremembe, ki jih prinaša digitalizacija, vplivajo na vse vidike poslovanja – od notranjih procesov do interakcije s strankami. Na tem predavanju bomo raziskali, kako lahko vaša organizacija učinkovito sprejme in izkoristi digitalne tehnologije za izboljšanje poslovanja.

Tehnološki razvoj sili k optimizaciji procesov, pregledu in izboljšavi poslovnih modelov. Znanje, kako lahko uporabimo umetno inteligenco v poslu, je postalo nujno za razvoj.

 

AKADEMIJA DIGITALNE TRANSFORMACIJE bo zajemala več predavanj, na katerih bomo predstavili:

 • značilnosti digitalne ekonomije, prednosti in slabosti podatkov, izzivi.
 • Poslovne modele in povezave z digitalno transformacijo - Elementi Industrija 4.0., klasični napram digitalni poslovni modeli.
 • Znanja o tem, kje lahko ustvarjamo dodane vrednosti, kakšne so sodobne tehnologije in kje bomo v bližnji prihodnosti kreirali vrednost za naš posel.
 • Zakaj sploh izbrati digitalno strategijo, kje je to potrebno, kako izbrati pravi software.
 • Navodila, kako se lotiti digitalne transformacije, kateri so izzivi, kakšen je dober projektni pristop in katere so dobre prakse.
 • Kako lahko oblikujemo dobre logistične / ditribucijske mreže (Logistics Network Design), kateri so ključni element.
 • Umetna inteligenca v logistiki in katera so ključna področja.
 • Kibernetska varnost.

 

Predavatelj 

Igor Žula je direktor in lastnik podjetja 3 Projekt d.o.oVerjame v ljudi, v njihove sposobnosti in željo, da stvari premikajo na boljše. Vsi njegovi projekti temeljijo na tem prepričanju, zato je jedro delovanja maksimalna vključenost zaposlenih na vseh nivojih podjetij.

Deluje kot izrazito ciljno usmerjen poslovni svetovalec in je odličen poznavalec proizvodnih in logističnih sistemov, saj je v industriji neposredno prisoten že od začetka kariere. Je izkušen projektni vodja, poznavalec informacijskih sistemov, organizacijskih modelov in metodologij za stalno izboljševanje poslovnih procesov. Sodeluje na različnih poslovnih, evropskih in regijskih projektih. Je pogost predavatelj na poslovnih seminarjih, delavnicah in okroglih mizah. Hkrati je predsednik Slovenskega logističnega združenja in gostujoči strokovnjak na fakulteti za logistiko.

Trajanje in lokacija

Tretje predavanje v sklopu Akademije digitalne transformacije, bo 20.novembra 2024, od 15. do 18. ure, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

 

Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca.

V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 

Imate vprašanje?

Pošljite ga na info@slz.si in z veseljem vam bomo odgovorili.


Bi želeli obiskovati akademijo po ugodnejši kotizaciji ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo eksluzivno, člansko kotizacijo. 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

Podatki za izstavitev računa


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

18046

Vnesite naključno številko