Predstavitev

Postani član

Članarina za leto 2024:

  • OSNOVNI paket (BASIC): 150,00 €
  • NAPREDNI paket (ADVANCE): 400,00 €
  • EKSKLUZIVNI paket (EXSCLUSIVE): 990,00 €
  • za študente in upokojence: 50,00 €

Preveri bonitete posameznih paketov >>>

*Na obrazcu uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za oba spola.

 

Podatki o članu in kontakt


    Redni član, OSNOVNI paket - BASIC: 150,00 €
    Redni član, NAPREDNI paket - ADVANCE: 400,00 €
    Redni član, EKSKLUZIVNI paket - EXSCLUSIVE: 990,00 €
    Upokojenec: 50 €
    Študent: 50 €

Bonitete posameznih paketov si lahko ogledate tukaj.

Podatki organizacije/podjetja (za zaposlene)

Podatki za izstavitev računa/izjava o članstvu


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S klikom na gumb "POŠLJI PRIJAVO" izražam željo po včlanitvi v Slovensko logistično združenje. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Z včlanitvijo se obvezujem, da bom redno poravnal članarino, ki se jo skladno z 47. členom Statuta SLZ določi na Redni letni skupščini SLZ. Sklep o članarini za leto 2024 je na voljo tu. Članarina se plačuje za tekoče leto in se avtomatsko obnavlja do preklica. 

Navedba imena in priimka člana Združenja je obvezna tudi v primeru, kadar članarino za osebo plača podjetje. Končni član Združenja je fizična oseba. Zavezujem se, da bom vse morebitne spremembe podatkov, ki vplivajo na učinkovito medsebojno komunikacijo, ažurno sporočal na e-naslov info@slz.si.

Želim se prijaviti na e-obvestila. S prijavo na e-obvestila se strinjate, da Slovensko logistično združenje v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja obvestil, ki jih boste prejeli enkrat do dvakrat tedensko, nanašajo pa se na SLZ dogodke in aktivnosti, dogodke drugih partnerskih organizacij in druge koristne vsebine s področja logistike in transporta.

Želim se prijaviti na SMS obvestila. S prijavo na SMS obvestila se strinjate, da Slovensko logistično združenje v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja SMS obvestil, ki jih boste prejeli enkrat do dvakrat tedensko, nanašajo pa se na SLZ dogodke in aktivnosti, dogodke drugih partnerskih organizacij in druge koristne vsebine s področja logistike in transporta.

92127

Vnesite naključno številko