Predstavitev

Postani član

Članarina: ob včlanitvi v obdobju od 30. 9. 2023 do 31. 12. 2023 je članstvo za leto 2023 brezplačno.

Članarina za leto 2024 je 150 €, za študetne in upokojence pa 50 €. Po plačilu članarine 2024 (račun pošljemo v začetku leta 2024) prejmete še paket dobrodošlice. 

*Na obrazcu uporabljeni izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za oba spola.

 

Podatki o članu in kontakt


    Redni član
    Študent

Podatki organizacije/podjetja (za zaposlene)

Podatki za izstavitev računa/izjava o članstvu


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S klikom na gumb "POŠLJI PRIJAVO" izražam željo po včlanitvi v Slovensko logistično združenje. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

Z včlanitvijo se obvezujem, da bom redno poravnal članarino, ki se jo skladno z 47. členom Statuta SLZ določi na Redni letni skupščini SLZ. Članarina se plačuje za tekoče leto in se avtomatsko obnavlja do preklica. Za včlanitev po 1. septembru tekočega leta, se redna letna članarina zniža za 50 %. Za to obdobje veljajo enake pravice, kot jih imajo ostali člani.

Navedba imena in priimka člana Združenja je obvezna tudi v primeru, kadar članarino za osebo plača podjetje. Končni član Združenja je fizična oseba. Zavezujem se, da bom vse morebitne spremembe podatkov, ki vplivajo na učinkovito medsebojno komunikacijo, ažurno sporočal na e-naslov info@slz.si.

Želim se prijaviti na e-obvestila. S prijavo na e-obvestila se strinjate, da Slovensko logistično združenje v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja obvestil, ki jih boste prejeli enkrat do dvakrat tedensko, nanašajo pa se na SLZ dogodke in aktivnosti, dogodke drugih partnerskih organizacij in druge koristne vsebine s področja logistike in transporta.

Želim se prijaviti na SMS obvestila. S prijavo na SMS obvestila se strinjate, da Slovensko logistično združenje v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen pošiljanja SMS obvestil, ki jih boste prejeli enkrat do dvakrat tedensko, nanašajo pa se na SLZ dogodke in aktivnosti, dogodke drugih partnerskih organizacij in druge koristne vsebine s področja logistike in transporta.

56476

Vnesite naključno številko