Koledar dogodkov

Akademija digitalne transformacije

11.09.2024 15:00

GZS, Ljubljana

1. predavanje: Stanje v svetu in kam gremo 

 

Z velikim veseljem vas vabimo na predavanje Digitalna transformacija: Stanje v svetu in kam gremo, ki bo 11. septembra 2024, ob 15. uri, na Gospodarski zbornici Slovenija.

To bo edinstven dogodek in je namenjen vodilnim v industriji logistike, strokovnjakom za tehnologijo in vsem, ki želijo spoznati nove priložnosti in izzive, ki jih prinaša digitalna transformacija. Digitalna transformacija ponuja številne priložnosti za ustvarjanje dodane vrednosti. Razpravljali bomo o tem, kako lahko sodobne tehnologije pomagajo pri poslovanju.

 

Zakaj se udeležiti predavanja?

Digitalna transformacija je danes ključna za uspeh in konkurenčnost vsakega podjetja. Spremembe, ki jih prinaša digitalizacija, vplivajo na vse vidike poslovanja – od notranjih procesov do interakcije s strankami. Na tem predavanju bomo raziskali, kako lahko vaša organizacija učinkovito sprejme in izkoristi digitalne tehnologije za izboljšanje poslovanja.

Tehnološki razvoj sili k optimizaciji procesov, pregledu in izboljšavi poslovnih modelov. Znanje, kako lahko uporabimo umetno inteligenco v poslu, je postalo nujno za razvoj.

 

Kaj boste izvedeli?

 • Kaj je digitalna transformacija in zakaj je pomembna.
 • Ključni trendi in tehnologije, ki oblikujejo prihodnost poslovanja.
 • Uspešni primeri digitalne transformacije v praksi.
 • Koraki za začetek in izvedbo digitalne transformacije v vašem podjetju.
 • Izzivi in priložnosti, s katerimi se boste srečali na poti digitalizacije

 

Na temo DIGITALNE TRANSFORMACIJE bomo izvedli več predavanj, ki bodo vsebovala:

 • značilnosti digitalne ekonomije, prednosti in slabosti podatkov, izzivi.
 • Poslovne modele in povezave z digitalno transformacijo - Elementi Industrija 4.0., klasični napram digitalni poslovni modeli.
 • Znanja o tem, kje lahko ustvarjamo dodane vrednosti, kakšne so sodobne tehnologije in kje bomo v bližnji prihodnosti kreirali vrednost za naš posel.
 • Zakaj sploh izbrati digitalno strategijo, kje je to potrebno, kako izbrati pravi software.
 • Navodila, kako se lotiti digitalne transformacije, kateri so izzivi, kakšen je dober projektni pristop in katere so dobre prakse.
 • Kako lahko oblikujemo dobre logistične / ditribucijske mreže (Logistics Network Design), kateri so ključni element.
 • Umetna inteligenca v logistiki in katera so ključna področja.
 • Kibernetska varnost.

 

Predavatelj 

dr. Igor Jakomin, strokovnjak s 27-letno kariero na področju oskrbovalnih verig, je neutrudni zagovornik tehnološkega napredka na tem področju. Dr. Jakomin je v svoji bogati karieri med drugim vodil podružnice multinacionalke United Parcel Service v Sloveniji, na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini.

 

Kot vodstveni kader je deloval v različnih družbah italijanske skupine Samer, bil je član nadzornih svetov Luke Koper in BTC terminal Sežana, ter svetovalec v različnih podjetjih v Sloveniji. V letih 2008-2011 je opravljal tudi funkcijo Državnega sekretarja na Ministrstvu za promet.

 

Trenutno opravlja funkcijo namestnika glavnega direktorja v podjetju CargoX, ki je revolucionarni ponudnik rešitev na področju veriženja blokov - poznano kot blockchain - za logistično industrijo in trgovino. Je docent za področje transportne logistike, prav tako pa nudi svetovanje, mentoriranje in coaching različnim podjetjem.

 

Skozi predavanje bo podal znanje in nasvete s področja digitalne transformacije.

 

 

Trajanje in lokacija

Prvo predavanje v sklopu Akademije digitalne transformacije bo 11.septembra 2024, od 15. do 18. ure, na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

 

Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. najkasneje dva dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca.

V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 

Imate vprašanje?

Pošljite ga na info@slz.si in z veseljem vam bomo odgovorili.


Bi želeli obiskovati akademijo po ugodnejši kotizaciji ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo eksluzivno, člansko kotizacijo. 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

Podatki za izstavitev računa


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

48761

Vnesite naključno številko