Novice

Praznik cestnih prevoznikov

27.9.2023

Pred nami je največji družabni, poslovni in sejemski dogodek slovenskega cestnega transporta.

V soboto, 30. septembra 2023, bo v Rogatcu potekalo tradicionalno Srečanje prevozniških družin in prevozniških podjetij Slovenije 2023, ki ga organizirata Sekcija za promet pri OZS in Združenje za prometi pri GZS.


"Spoštovani kolegi prevozniki, zato vas pozivam, da se v čim večjem številu udeležite našega dogodka, da s seboj pripeljete svoje družinske člane in tako poskrbite, da se bomo lahko srečali, se skupaj poveselili, si izmenjali mnenja ter si zastavili nove cilje za prihajajoče leto. Tako bomo vsem pokazali, da smo res povezani, enotni in močni pri uresničevanju svojih ciljev ter doseganju prijaznejšega poslovnega okolja v katerem delamo, se razvijamo in živimo!" Tako je svoje člane na srečanje povabil predsednik Sekcije za promet pri GZS, Peter Pišek (tudi član SLZ).


K temu povabilu se pridružujemo tudi v Slovenskem logističnem združenju. In dodajamo – poiščite na srečanju stojnico št. 08. Številni prevozniki ste že vrsto let tudi člani SLZ. Želimo si spoznati tudi ostale, zato prav vsi dobrodošli na naši stojnici.


>> Podrobnejši program srečanja