Novice

Logistika Magazin – uradna revija SLZ

3.4.2024

Z letom 2024 je revija Logistika Magazin postala uradna revija Slovenskega logističnega združenja. 

Revija izhaja štirikrat letno in bo na voljo vsem članom SLZ.

V SLZ nenehno stremimo k izboljšanju kakovosti naših storitev in podpore svojim članom. Z zavedanjem, da ima vsak član unikatne potrebe in izzive, ki bi jih bilo potrebno nagovoriti, smo z letom 2024 preoblikovali in nadgradili tudi članske pakete. Dodali smo tudi nekaj novosti, med njimi je revija Logistika Magazin, poslovna revija o logistiki. Revijo izdaja podjetje Tehnis, d. o. o. in izhaja štirikrat letno. Sedma številka revije, ki je izšla marca ob Logističnem kongresu 2024, je tako prelomna za naše združenje, saj je revija postala uradna revija SLZ.

Sedem je pravljična številka. Tovrstna sodelovanja in povezovanja so se včasih tudi zdela kot pravljica. Ne izvedljiva. A zdaj je drugače. Zdaj je čas, da vsi skupaj storimo več v smeri povezovanja in iskanja skupnih sinergiji za uspeh v mednarodnem okolju. In prav to je naše poslanstvo. 

Skupna revija je rezultat dolgoletnega sodelovanja združenja z izdajateljem revije Transport & logistika, podjetjem Tehnis, ki smo ga nadgradili s konkretnim povezovanjem. Potrudili se bomo, da bo revija strokovna in zanimiva. Da boste ob prebiranju prejeli vpogled v najnovejše trende, inovacije in dobre prakse v logistiki. Revija bo prinašala poglobljene članke, intervjuje z različnimi strokovnjaki iz logistične panoge, analize trga in poročila z zanimivih dogodkov.

Na voljo je tudi vam, da predstavite zanimive primere dobre prakse, tehnološke inovacije in nove dosežke, ki ste jih dosegli na področju logistike. Tako bomo skupaj gradili še močnejšo platformo za izmenjavo znanja in povezovanje logističnih strokovnjakov in managerjev. Za več informacij pišite na info@slz.si.

Vabimo vas, da revijo primete v roke in jo preberete. Če še niste člani SLZ, vas vabimo, da postanete del te inovativne nove zgodbe in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša članstvo v SLZ.

Naj bo Logistika Magazin vaš nepogrešljiv vir informacij in navdiha v svetu logistike!