Koledar dogodkov

Dejavniki motivacije

06.11.2024 15:00

GZS, Ljubljana

Delavnica Maje Vukasović Žontar na temo dejavnikov motivacije

Vsebina v pripravi...

 

 

Maja Vukasović Žontar je zasebna raziskovalka, ki je po študiju psihologije na Columbia University v New Yorku ter lingvistike na Filozofski fakulteti v Zagrebu delovne izkušnje in znanja pridobivala kot svetovalka, kadrovska direktorica in trenerka v ameriškem, evropskem in slovenskem poslovnem okolju. 

Zadnjih 15 let deluje kot zasebna znanstvena raziskovalka, svetovalka in predavateljica za področje menedžmenta in komunikacije ter kot osebna in poslovna trenerka na področju psihologije dela, obvladovanja stresa, sodobnih načinov vodenja in motiviranja sodelavcev ter komunikacijskih veščin.

Do sedaj je izvedla več kot 1500 seminarjev, delavnic in predavanj na temo vodstvenih in komunikacijskih veščin, motivacije, preprečevanja in obvladovanja konfliktov, umetnosti sodelovanja, nenasilne komunikacije, obvladovanja stresa na delovnem mestu in mnogih drugih tem s področja psihologije dela in komunikacije.

 

 Trajanje in lokacija

 Delavnica bo 6.11.2024 od 15:00 - 18:00 ure na sedežu Gospodarske zbornice Slovenije. Naslov: Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

Prijave zbiramo do zasedenosti mest, oziroma najkasneje dva dni pred dogodkom na info@slz.si

Vabljeni

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

Podatki za izstavitev računa


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

54615

Vnesite naključno številko