Koledar dogodkov

Od dobre do izjemne ekipe

29.11.2023 15:00

GZS, Ljubljana

Kaj potrebuje vodja, da iz dobre ekipe razvije izjemno ekipo?

 

 

Četrta dealvnica iz serije Vodstvene veščine, ki spreminjajo igro: od dobrih do izjemnih voditeljev. 

 

O delavnici

Zaposleni v podjetjih niso le posamezniki, ki pri delu sodelujejo v skupinah. Bolj kot delo posameznikov, je za dobre rezultate pomembno to, kako dobro delujejo kot tim. Kako dobra je povezanost posameznikov. Najboljše ekipe so tiste, v katerih so kolektivni cilji pred cilji posameznika. To pa zahteva sodelovanje, premagovanje preprek, nasprotovanje posameznikov,...

 

Kako torej zgraditi dobre ekipe, ki vodijo do vrhunskih rezultatov? Kako konsistentno vpeljevati miselnost, da ali zmaga ekipa ali pa ne zmaga nihče? To pa je naloga za vodje. Ki pa ni lahka, še posebej v teh časih, ko si ne smemo dovoliti obstati na mestu. Ko moramo nenehno iskati spremembe, pa če tudi majhne - da smo iz dneva v dan boljši.

 

Vsebina

Na delavnici Od dobre do izjemne ekipe boste:

  • spoznali sodobne ovire na poti do izjemno učinkovitih ekip (kultura, interesi, organiziranost, kazalniki, sistem ocenjevanja/nagrajevanja, karakterji...);
  • dobili konkretne napotke in nasvete, ki jih uporabljajo odlični vodje, da razvijejo odlične ekipe;
  • spoznali model "5 razvojnih faz od skupine do tima", ki vam bo v pomoč pri oceni trenutnega stanja vaše ekipe in pri načrtovanju naslednjih korakov razvoja ekipe in doseganje odličnih rezultatov;
  • dobili konkretne prijeme za izboljšanje timske klime in kulture.

Po delavnici boste bolje razumeli logiko razvoja sodelavcev v en utečen in trden tim (High Performing Team). 

 

Z vami na delavnici bo

 Branko Žunec, mednarodni trener & coach.

 

Velja za enega najbolj izkušenih, najvplivnejših in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Je certificiran za vrhunske vsebine na področju menedžmenta, leadershipa in razvoja organizacije v novih časih. Avtor najbolj priljubljenega vodstvenega priročnika ®Evolucija vodenja.

 

V 25 letih kariere je nabiral dragocene izkušnje, ki jih prepleta s številnimi zgodbami, s katerimi razvija in navduši udeležence, zato je vsako njegovo predavanje doživetje in show, na katerem se udeleženci napolnijo z dodatno dobro energijo in prejmejo tri do štiri sporočila, s katerimi dejansko spremenijo življenje... na bolje.

 

Njegova največja kvaliteta je v tem, da razvija modele, ki so prilagojeni posamezni državi in kulturi. Ko dela v Sloveniji uporablja slovenske metode, pristope, jezik, ko dela zunaj meja prilagodi vsak program posameznemu trgu, tako tudi vsakemu naročniku, zaradi dobrega poznavanja različnih panog.

 

Brankovi treningi so začinjeni z dobro energijo, primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje. Posebnost njegovih treningov je konkretno delo, razmišljanje in koraki za naprej, da vsak udeleženec spozna kje je in kako je lahko še boljši. Z edutainment pristopom ruši meje in skozi poslovne igre pokaže, kaj ljudje v praksi doživljajo, udeleženci pa to začutijo in prenesejo v svoje zgodbe.

 

Trajanje in lokacija

Delavnica bo potekala od 15. do 17. ure v dvorani Poslovna oaza, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Kotizacija in prijava

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.


Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. najkasneje 2 dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca. V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 Bi želeli ugodnejšo kotizacijo za delavnico ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

 

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo eksluzivno, člansko kotizacijo. In to brez plačila članarine za leto 2023. Prvo članarino boste plačali za leto 2024 (račun prejmete v začetku leta 2024). Po plačilu članarine prejmete še darilo.