Koledar dogodkov

Odličnost v komunikaciji in motivaciji sodelavcev

18.10.2023 15:00

GZS, Ljubljana

Orodja za izboljšanje komunikacijskih veščin in motivacijo vaše ekipe.

 

Tretja delavnica iz serije Vodstvene veščine, ki spreminjajo igro: od dobrih do izjemnih voditeljev. Tokrat se bomo posvetili komunikaciji in motivaciji sodelavcev. 

 

V svetu vodij velja: "Lahko komuniciraš, ne da motiviraš. Ne moreš pa motivirati, ne da komuniciraš.« 


Pri vodenju se vse vrti okoli komunikacije. Če želite izpeljati učinkovit sestanek – komunikacija. Če želite izpeljati dobro prezentacijo – komunikacija. Če želite sodelavce pohvaliti – komunikacija. Če želite sodelavce navdušiti za nov projekt, novosti… – komunikacija. 


Pridite na delavnico in:

  • osvojite logiko odličnosti komuniciranja – namen, dejstva, energija in naslednji korak;
  • spoznajte, kako razviti TDI komunikacijo in kulturo (takoj, direkt, iskreno);
  • dvignite učinkovitost sestankov in razgovorov (vsebinsko, časovno, energijsko);
  • odkrijte pristope, kako lahko tudi do 50 % zmanjšate število nepotrebnih e-mailov (pravilo 3/5/3);
  • spoznajte sodobne oblike motiviranja in kako jih uporabiti za več zavzetosti in produktivnosti (varnost, cenjenost, interes, pozornost, plača, napredek).


Veščine dobre komunikacije so uporabne pri poslu, kot v zasebnem življenju. Če ste vodja, pa neizbežne. Kako izpeljati sestanek, razgovor ena na ena, kolegij, prezentacijo, da bo komunikaciji sledil naslednji korak? 


Pridite po odgovore na delavnico in postanite mojster komuniciranja. 

 

Z vami na delavnici bo

Branko Žunec, mednarodni trener & coach.

Velja za enega najbolj izkušenih, najvplivnejših in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Je certificiran za vrhunske vsebine na področju menedžmenta, leadershipa in razvoja organizacije v novih časih. Avtor najbolj priljubljenega vodstvenega priročnika ®Evolucija vodenja.

 

V 25 letih kariere je nabiral dragocene izkušnje, ki jih prepleta s številnimi zgodbami, s katerimi razvija in navduši udeležence, zato je vsako njegovo predavanje doživetje in show, na katerem se udeleženci napolnijo z dodatno dobro energijo in prejmejo tri do štiri sporočila, s katerimi dejansko spremenijo življenje... na bolje.

 

Njegova največja kvaliteta je v tem, da razvija modele, ki so prilagojeni posamezni državi in kulturi. Ko dela v Sloveniji uporablja slovenske metode, pristope, jezik, ko dela zunaj meja prilagodi vsak program posameznemu trgu, tako tudi vsakemu naročniku, zaradi dobrega poznavanja različnih panog.

 

Brankovi treningi so začinjeni z dobro energijo, primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje. Posebnost njegovih treningov je konkretno delo, razmišljanje in koraki za naprej, da vsak udeleženec spozna kje je in kako je lahko še boljši. Z edutainment pristopom ruši meje in skozi poslovne igre pokaže, kaj ljudje v praksi doživljajo, udeleženci pa to začutijo in prenesejo v svoje zgodbe.

 

Trajanje in lokacija

Delavnica bo potekala od 15. do 17. ure v dvorani C, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Kotizacija in prijava

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.


Prijave zbiramo do zasedenosti mest oz. najkasneje 2 dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca. V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 Bi želeli ugodnejšo kotizacijo za delavnico ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo eksluzivno, člansko kotizacijo. Sedaj članstvo do konca leta 2023 brezplačno.