Koledar dogodkov

Sreča in zavzetost na delovnem mestu

20.09.2023 15:00

GZS, Ljubljana

Zavzetost, motivacija in dobro počutje v poslovnem okolju.

 

Poglobite razumevanje dejavnikov sreče, ki temeljijo na najsodobnejših ugotovitvah nevroznanosti ter primerih dobrih praks, ki se čedalje bolj vpeljujejo v poslovna okolja, s ciljem zagotavljanja zavzetosti, motivacije in dobrega počutja v poslovnem okolju.

Zakaj priporočamo udeležbo?

Ker vam želimo posredovati ugotovitve najdlje trajajoče raziskave psihologije človeka – raziskave o sreči – ter rezultate najsodobnejših raziskav s področja nevroznanosti in pozitivne psihologije, s ciljem poglobljenega razumevanja dejavnikov sreče ter zagotavljanja zavzetosti, motivacije in dobrega počutja v poslovnem okolju.

 

Na predavanju bomo podali znanstveno podkrepljena dejstva o tem, kaj nas v življenju naredi srečne (in zdrave!) ter prikazali praktične in učinkovite načine za zagotavljanje dobrih medsebojnih odnosov, osebne sreče in zadovoljstva ter krepitev strasti in veselja do dela.

 

Pridobili boste jasen vpogled in vedenje o tem, kaj nas pri delu osrečuje ter konkretne napotke za vzpostavitev in zagotavljanje sreče in osebnega zadovoljstva, z namenom večanja zavzetosti, motivacije in dobrega počutja na delovnem mestu.

 

Vsebina predavanja

  • Kaj je sreča in ali se da izmeriti?
  • Kaj nas naredi srečne (in zdrave) na delovnem mestu?
  • Vpliv sreče na motivacijo zaposlenih.
  • Kako sreča in zadovoljstvo zaposlenih vplivata na učinkovitost in uspešnost dela?
  • Ali se s srečo da upravljati?
  • Kako vpeljati koncept sreče v vaše poslovno okolje?

 

Je predavanje primeno za vas?

Če želite odkriti načine za dvig zadovoljstva, sreče, zavzetosti in dobrega počutja v svojem poslovnem okolju, potem ne odlašajte in se prijavite zdaj!

 

Z vami bo

Maja Vukasović Žontar, prof., doktorandka s področja nevroznanosti, zasebna znanstvena raziskovalka, svetovalka in predavateljica za področje menedžmenta in komunikacije (bibliografija – znanstvene in strokovne objave so na voljo v centralnem registru znanstveno-strokovnih objav COBISS-u, pod številko 23831), ki je po študiju psihologije na Columbia University v New Yorku ter lingvistike na Filozofski fakulteti v Zagrebu delovne izkušnje in znanja pridobivala kot svetovalka, kadrovska direktorica in trenerka v ameriškem, evropskem in slovenskem poslovnem okolju. Zadnjih 20 let deluje kot znanstvena raziskovalka, predavateljica, svetovalka ter osebna in poslovna trenerka na področju psihologije dela, obvladovanja stresa, sodobnih načinov vodenja in motiviranja sodelavcev ter komunikacijskih veščin.


Predavateljica je do sedaj izvedla več kot 1500 seminarjev, delavnic in predavanj na temo vodstvenih in komunikacijskih veščin, nenasilne komunikacije, obvladovanja stresa na delovnem mestu in mnogih drugih tem s področja psihologije dela, in za sabo ima več kot 10.000 (deset tisoč) izobraževalnih ur. Je dolgoletna predavateljica in zunanja sodelavka priznanih izobraževalnih ustanov, kot na primer Ekonomske fakultete v Ljubljani, Slovenskega inštituta za kakovost (SIQ), Upravne akademije pri Ministrstvu za javno upravo, in drugih.

Rezervirajte si 20. september 2023 za 150 minut vrhunskega predavanja!

 

Trajanje in lokacija

Delavnica bo potekala od 15. do 17.30 ure v dvorani C (1. nadstropje), Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana.

 

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

 

Prijave zbiramo do najkasneje 2 dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca. V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.

 

Bi želeli ugodnejšo kotizacijo za delavnico ...

... ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani? 

Postanite član/-ica SLZ že danes in priznali vam bomo ekskluzivno, člansko kotizacijo. 

 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

Podatki za izstavitev računa


    Kot fizična oseba    Račun pošljite na podjetje   

    klasični pošti
    e-pošti (navedite naslov):  
*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

71716

Vnesite naključno številko