Koledar dogodkov

Aktualno o javnih razpisih

19.04.2023 14:00

Online

Priložnosti za pridobitev nepovratnih in povratnih sredstev.

Napeti časi priprav na črpanje slabih 10 milijard evrov nepovratnih in povratnih sredstev

Načrtujete širitev poslovanja, gradite nove objekte, želite posodobiti IKT infrastrukturo ali vpeljati nove tehnologije? Ali pa imate povsem novo poslovno idejo? Za realizacijo pa bi vam še kako prav prišla dodatna (ugodna) finančna sredstva? 

 

Velikokrat premalo izkoriščen vir financiranja so javni razpisi, ki jih razpisujejo ministrstva, agencije in Evropska unija. Pametnejša Evropa, bolj zelena, povezana, socialna Evropa … je nekaj usmeritev kohezijske politike do leta 2027. Veste, kam lahko umestite vaše načrte? 

 

Pridružite se nam na kratkem webinarju, kjer bomo predstavili aktualno stanje na področju razpisov ter priložnosti za pridobitev nepovratnih in povratnih sredstev. 

Vsebina predstavitve

  • Izhodišča kohezijske politike ter cilji in ukrepi neposredno na področju logistike
  • Viri financiranja
  • Trenutno odprti razpisi
  • Napovedi razpisov
  • Q & A


Od koga boste pridobili informacije? 

Od strokovnjaka, ki že 14 let pomaga podjetjem pri pridobivanju virov financiranja, še posebej iz naslova slovenskih in evropskih nepovratnih sredstev. Z nami bo Boštjan Jerman, univ. dipl. politolog, smer mednarodni odnosi. Projektni menedžer, podjetnik in mentor. Še posebej se je uveljavil na področju socialnih inovacij in podpor za raziskave in razvoj, s poudarkom na zagonskih podjetjih.

 

Boštjan je vodja ekipe 7samurai, petih sodelavk in sodelavcev, ki podjetjem pomagajo pri pridobivanju različnih virov financiranja. Je svetovalec za Slovenijo pri Informacijski službi Združenih narodov na Dunaju (UNIS Vienna). Za seboj ima že več kot 350 uspešno zaključenih projektov, ki so pridobili nekaj več kot 5 milijonov evrov sredstev.


Prijava in potek webinarja

Udeležba na webinarju je za člane SLZ brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava (najkasneje do 18. aprila), da vam bomo lahko pravočasno poslali povezavo do spletnega predavanja. Webinar se bo pričel ob 14. uri in bo predvidoma trajal do 15h, oz. odvisno od vprašanj. Če imate za strokovnjaka že vprašanje, ga lahko pošljete v naprej na info@slz.si

 

Pridobite prave informacije, seznanite se s pomembnimi datumi in priložnosti pričakajte pripravljeni. Sreča je na strani pogumnih!