Koledar dogodkov

Transport Logistics 2019

05.06.2019 06:00

München

Vodilni svetovni sejem za logistiko, mobilnost, IT in upravljanje dobavne verige

 

 

SPLOŠNO O SEJMU

Konstantna rast e-trgovine, digitalizacija logističnih procesov, revolucionarni vpliv Industrije 4.0 na transport in logistiko; izzivi prihodnosti, katere bodo zmogli le najboljši.

 

Povpraševanje po inovativnih izdelkih, storitvah in tehnologijah je večje kot kdaj koli prej. Vse z namenom, da bi ljudje lahko še hitreje, učinkoviteje in bolj trajnostno povezovali ljudi, trge in blago.

 

Ključni akteriji in inovacije na področju transportne logistike se bodo predstavili od 5. do 7. junija 2019 na Munchenskem sejmu TRANSPORT LOGISTIC.

 

Sejem TRANSPORT LOGISTIC je organiziran vsako drugo leto v Münchnu in je eden vodilnih svetovnih sejmov za logistiko, mobilnost, IT in upravljanje verige dobaviteljev. Preko 2.000 razstavljavcev iz več kot 60 držav razstavlja na več kot 115.000 m2 razstavnega prostora v devetih dvoranah in na prostem.

 

Ključne teme sejma:

  • storitve za tovorni promet in logistiko
  • intralogistika, sistemi za upravljanje skladišč, avtomatska identifikacija in pakiranje
  • sistemi tovornega prometa
  • IT, telematika, e-poslovanje, telekomunikacije
  • raziskave in razvoj ...

 

Bogat je tudi spremljevalni program (konference, predavanja, predstavitve), kjer sodeluje preko 200 strokovnjakov iz vsega sveta.

 

Sejem predstavlja svetovno platformo za prenos novosti med ponudniki in uporabniki logističnih storitev.


ORGANIZIRAN OGLED SEJMA

SLZ organizira ogled sejma v sredo, 5. junija 2019.

 

Na pot proti Münchnu se bomo odpravili z avtobusom v zgodnjih jutranjih urah (start iz Ljubljane ob 2. uri) in se proti Ljubljani vrnili v večernih urah. Ogled sejma je predviden med 9:30 in 15:30. Stroške organizacije in prevoza za člane SLZ krije Združenje, vstopnico pa si prijavljeni kupijo sami. Priporočamo predhodni "on-line" nakup.

Podrobnejše informacije za prijavljene sledijo.


POGOJI PRIJAVE OZ. ODJAVE

Rok za prijavo je 1. junij 2019. 

V primeru prijave in nepravočasne pisne odjave (najkasneje do 3. 6. 2019 do 12. ure prek e-pošte info@slz.si) si pridružujemo pravico zaračunati stroške v višini 50,00 EUR.

Strošek prevoza in organizacije sejma za ne člane SLZ je 40,00 EUR/osebo.