Koledar dogodkov

Javno nastopanje – 7 trikov, kako ustvariti odličen prvi vtis

19.06.2018 15:00

Ljubljana

Dobre sposobnosti komunikacije je ključna veščina ne le prodajnikov in vodij, temveč prav vsakogar, ki pri svojem delu tako ali drugače komunicira s sodelavci in strankami. Po raziskavi revije Forbes lahko z izboljšanjem veščin javnega nastopanja povečamo karizmatičnost, prepričljivost in posledično tudi učinkovitost naših prodajnih ali splošnih predstavitev.

 

Komunikacija je veščina, ki jo najučinkoviteje nadgrajujemo in izboljšujemo s prakso. Je pa zelo koristno, da poznamo nekaj pravil in priporočil oz. da nas kdo kdaj popravi in poda strokoven nasvet.

 

Zato smo se tudi v SLZ odločili, da za člane izvedemo izobraževanje s področja javnega nastopanja.

 

Vabimo vas na brezplačno predstavitveno delavnico 7 TRIKOV, KAKO USTVARITI ODLIČEN PRVI VTIS, ki bo potekala 19. junija 2018, ob 15.00.

 

PROGRAM

 • Ko prvič pridemo na obisk, na konferenco, na dogodek ...
 • Obvladovanje prostora in prvi stik s sogovornikom
 • Kako razbrati profil sogovornika in mu prilagoditi komunikacijo?
 • Skrivnosti odličnega prvega vtisa in osebne karizme
 • Prave besede, primerna govorica telesa in premišljena dejanja
 • Kaj pa po sestanku, konferenci, obisku?

 

V jesenskem delu bomo izvedli nadaljevanje – niz 5 krajših delavnic (v popoldanskem času – 4 šolske ure), ki bodo obsegale naslednje vsebine:

 • Kako vedno najti stik z vsakim občinstvom?
 • Kako predstaviti sebe, svoje izdelke in storitve ali podjetje?
 • Govorica telesa, ki prepriča
 • Dober glas seže v deveto vas
 • Obvladovanje treme in nepredvidenih situacij

 

Podrobnejši program posameznih sklopov še sledi

 

Veščine javnega nastopanja boste pilili z mag. Vesno Sodnik.

Vesna Sodnik je poslovna trenerka z edinstveno kombinacijo znanj. Ima skoraj dve desetletji izkušenj iz medijev in sveta podjetništva s področja poučevanja, svetovanja ter organizacije in vodenja dogodkov. Kot certificirana vodstvena coachinja z Middle Essex University of London ter šolana radijska govorka in moderatorka dogodkov premore izredno širok nabor orodij iz klasične retorike, NLP-ja, različnih psihoterapevtskih modalitet (npr. transakcijska analiza, gestalt, kognitivno-vedenjska terapija, ipd.), Imago terapije, Gama in Theta Healinga, EFT-ja in še številnih drugih metod za osebni in poklicni razvoj.

 

Izvaja predavanja, delavnice in treninge s  področij komunikacije, govorice telesa, osebne energije, karizmatičnosti in čustvene inteligence ter s področij asertivnosti, vodstvenih veščin, kriznega komuniciranja, prezentacijskih veščin in komuniciranja z mediji. Njene metode temeljijo na najnovejših dognanjih nevromarketinga, psihologije in prodaje.

 

Je tudi avtorica številnih člankov, predavanj in oddaj na temo komunikacije in govorice telesa, ter scenaristka in voditeljica poslovnih dogodkov za številne domače in tuje naročnike.

 


Utrip z delavnice >>>