Aktualne novice

Vizija in poslanstvo

S strokovnim delovanjem povezati udeležence celovitih logističnih mrež za dvig dodane vrednosti, strokovnosti in konkurenčnosti.

Mednarodna promocija stroke in spodbujanje povečevanja konkurenčnosti slovenske logistike s pomočjo visoko tehnološke in produktne preobrazbe.

 

Preberite več

Zakaj postati član SLZ?

S članstvom v SLZ si zagotovite prenos znanja, izkušenj ter najboljših domačih in mednarodnih logističnih praks. Seznanjamo vas s trendi, tehnologijami prihodnosti ter priložnostmi za dvig konkurenčnosti in dodane vrednosti. S povezovanjem ponudnikov in uporabnikov logističnih storitev vas usmerjamo k novim poslovnim priložnostim.

Preberite več

Koledar dogodkov

Osrednji dogodek

O Združenju

Slovensko logistično združenje (SLZ) je prostovoljno, samostojno in neprofitno združenje članov in simpatizerjev s področja transporta, prometa in poslovne logistike. Povezujemo že prek 200 managerjev, strokovnjakov, podjetnikov in drugih, ki delujejo na področju logistike ali pa jih to področje zanima in želijo s svojim delovanjem v Združenju prispevati k vsestranskemu razvoju slovenske logistike, povečati njeno prepoznavnost ter okrepiti mednarodno veljavo.  

SLZ slika

Vodstvo Slovenskega logističnega združenja

Na redni letni skupščini, ki je potekala 13. marca 2018, je bil izvoljen upravni odbor Slovenskega logističnega združenja (SLZ) za mandatno obdobje 2018 - 2023 v sestavi:

Predsednik SLZ

Igor Žula


Direktor

3 Projekt, d.o.o.

Član upravnega odbora SLZ

Tadej Pojbič


Vodja logistike

Kemofarmacija, d.d.

Član upravnega odbora SLZ

Damjan Župančič


Direktor logistike

TPV, d.o.o., Novo mesto