Novice

Na Logističnem kongresu 2024 udeleženci iz 20 držav

23.3.2024

V sredo, 27. marca 2024, vrata odpira največji kongres s področja oskrbovalnih verig v regiji. Pričakujemo 600 udeležencev iz 20 držav.

Enajsti mednarodni Logistični kongres "Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2024" bo v GH Bernardinu v Portrorožu potekal vse do petka, 29. marca, ko je na programul Raziskovalni dan. Na kongresu se bo v okviru petih tematskih panelov zvrstilo več kot 35 strokovno-izobraževalnih predstavitev, med njimi kar 20 predstavitev primerov dobrih praks ter 5 okroglih miz.

Kongres bodo odprli Igor Žula, predsednik Slovenskega logističnega združenja, dr. Markus Mau, predsednik Evropskega logističnega združenja (ELA), mag. Melita Rozman Dacar, direktorica SŽ – Tovornega prometa (diamantni sponzor) ter minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han.

Prvi dan kongresa bo podeljeno še priznanje logist leta 2023, priznanje, ki ga podeljujemo v Slovenskem logističnem združenju najuspešnejšemu slovenskemu logistiku, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem obdobju dosegel izjmene dosežke na področju logistike. 

Še več podrobnosti o programu, sodelujočih predavatejih si preberite v Sporočilu za javnost ali obiščite spletno stran kongresa