Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Franc in Aleš Erčulj, Frigologo, d.o.o. in Igor Žula, SLZ (foto Koka Press)

Trinajsto častno priznanje logist leta je bilo podeljeno vodstvu podjetja Frigologo, d.o.o. - Francu in Alešu Erčulju. 

Priznanje LOGIST LETA, ki ga podeljuje Slovensko logistično združenje, je častno priznanje najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike.

Logistična dejavnost potrebuje kompetentne menedžerje, zlasti, ker ima logistika potencial prihrankov. Zato lahko dobra mera inovativnosti doprinese občutne rezultate. Vse bolj se zavedamo omejenosti »logističnih virov«, zaradi česar je njihova optimizacija ključnega pomena za konkurenčnost podjetij, organizacij in celotnega gospodarstva. Večajo se tudi investicije v transportno-logističnem sektorju, kar še dodatno spodbuja rast gospodarstva, zlasti logističnega sektorja.

Kriteriji so razdeljeni v 6 temeljnih področij poslovne odličnosti logistike. Za vsako področje je določenih nekaj ključnih kriterijev odličnosti, po katerih ocenjujemo najboljše dosežke logističnih funkcij v slovenskih podjetjih.

Ob imenovanju LOGISTA LETA sledimo dosežkom, ki jih posamezno podjetje doseže v preteklem poslovnem letu. V utemeljitvah naj prijavitelj podaja tiste vsebine po posameznih kriterijih, ki jih je že dosegel ali jih je v obliki projekta zastavili kot razvojni projekt. Prijavitelj mora podati tudi nekaj navedb in razlag vidnih dosežkov v preteklem letu po posameznem kriteriju. Navajajo in utemeljujejo naj se le tisti kriteriji, na katerih so bili doseženi vidni rezultati.

 

LK logo

Prijave na dogodke

26
sep
Nürnberg
Datum: 26 september 2018 , 01:00
Ogled sejma pakirne tehnike, embaliranja in logistike - FachPack 2018.

KIS 2018 SLZ logo 01

Prijava na e-obvestila

Kliknite za več informacij glede obdelave osebnih podatkov: