Koledar dogodkov

Piknik članov SLZ

14.09.2023 16:00

Ljubljanica - Piknik park Podpeč

Tradicionalno druženje članic in članov SLZ.

 

Druženje ter povezovanje s kolegicami in kolegi iz stroke je izjemno pomembno, saj nam to omogoča, da se bolje spoznamo, izmenjamo izkušnje, novice ter gradimo še močnejše vezi znotraj naše skupnosti.

 

Zato vas vabimo, da se 14. septembra 2023, ob 16. uri, dobimo na Pikniku članov SLZ.

Ob 16.00 se zberemo na Dvornem trgu pri pizzeriji Ljubljanski dvor. Vkrcali se bomo na ladjico in se po Ljubljanici peljali do Podpeči, kjer bo sledilo nadaljevanje našega druženja ob dobri hrani in pijači in še čem...

 

Povratek z ladjico na zbirno mesto je zagotovljen.
Ura? Odvisna od vašega razpoloženja.

 

Prijava in kotizacija

Piknik je samo za članice in člane Slovenskega logističnega združenja in je brezplačen. Zaradi organizacije in omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava (prek spodnjega obrazca).

 

Prijave zbiramo do najkasneje 2 dni pred izvedbo dogodka oziroma do zapolnitve prostih mest. V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in/ali neudeležbe se vam zaračuna strošek organizacije v višini 40 eur.


Še niste člani ...

... pa bi se nam želeli pridružiti na pikniku ter biti deležni še ostalih ugodnostih, ki jih imajo naši člani?

Postanite član/-ica SLZ že danes! 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

58372

Vnesite naključno številko