Novice

Vabilo na TelematicsCEEurope conference & expo

19.8.2022

Vljudno vabljeni na 10. mednarodni dogodek TelematicsCEEurope conference & expo, ki bo letos izjemoma potekal v Ljubljani!

 

 

 

 

 

 

Vabilo na TelematicsCEEurope conference & expo

15. september 2022, Ljubljana

Vljudno vabljeni na 10. mednarodni dogodek TelematicsCEEurope conference & expo, ki bo letos izjemoma potekal v Ljubljani, dne 15. 9. 2022, v Hotelu Mons, Four Points by Sheraton.

Dogodek je bil organiziran prvič leta 2011, pri čemer se je 9 let izvajal vsako leto v drugi evropski prestolnici, ter pet let zapored v Dubai-u.

Dogodek gosti približno 150 udeležencev, med katerimi so predvsem: ponudniki telematskih rešitev in telematskih naprav, ponudniki navigacij in digitalnih zemljevidov, proizvajalci pametnih senzorjev in strojne opreme, IoT strokovnjaki, M2M ponudniki.

Dogodek ponuja vpogled v globalne trende in regionalni razvoj telematske industrije, zaradi česar je zelo smiseln za transportna in logistična podjetja, saj lahko s tem dobijo boljši vpogled v industrijo in tako nadgradijo svoje IT sisteme. Več o dogodku si lahko preberete tukaj.

 

PRIJAVA NA DOGODEK:

Redna cena kotizacije je 500€ (+22% VAT), pri čemer imajo člani Slovenskega logističnega združenja 50% popust na vsako polno kotizacijo, kjer je cena 250€ (+22% DDV). Registracija je možna tukaj z uporabo promocijske kode, ki ste jo kot člani SLZ-ja prejeli preko e-pošte.

 

 

Še niste član SLZ in bi želeli priti do popustov, ki jih omogoča članstvo?

IZPOLNITE PRIJAVNICO ZDAJ IN POSTANITE ČLAN SLZ

 

 

TelematicsCEEurope conference & expo