Novice

Nagrajujemo najboljše

Slovensko logistično združenje odpira dva razpisa in sicer Logist leta 2020 in Logistični projekt. Preverite podrobnosti in se prijavite. 

Logistični projekt 2021

V okviru Slovenskega logističnega združenja želimo spoznati najnovejše prakse, ki so jih podjetja vpeljala v svoje poslovanje in o tem seznaniti naše člane in širšo javnost. Naša ambicija je, da najboljšemu projektu, ki je v tekočem letu s svojim delom, inovativnim pristopom, prenovo poslovnih procesov in prilagoditvi tehnološkemu razvoju dosegel izjemne dosežke na področju logistike in oskrbovalnih verig, podelimo častni naziv Logistični projekt leta. Ker smatramo, da smo z znanjem in izkušnjami sposobni tekmovati na širšem Evropskem parketu, bomo zmagovalca avtomatično kandidirali za laskavi naziv najboljšega projekta Evropskega logističnega združenja.Obenem bi radi poudarili, da omenjena nagrada ni tradicionalna nagrada za logista leta. Razlog je v temu, da Evropsko logistično združenje ne podeljuje več nagrade za logista leta, ampak le nagrado na najboljši logistični projekt. Temu bomo sledili tudi v Slovenskem logističnem združenju in letno nagrajevanje dopolnili tudi s to nagrado.

Če je nagrada za Logista leta, ki se bo še vedno podeljevala vsako leto, usmerjena na splošno urejen logistični sistem in kompetentnega posameznika v podjetju, je za Logistični projekt leta usmerjena v prepoznavo uspešnih logističnih projektov in ga lahko prejme tudi več posameznikov, ki so zaslužni za izjemne rezultate.

 

Več o razpisu in prijavi lahko izveste TUKAJ.

 

Logist leta

Priznanje LOGIST LETA, ki ga podeljujemo v Slovenskem logističnem združenju, je častno priznanje najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike. 


Logistična dejavnost potrebuje kompetentne menedžerje, zlasti, ker ima logistika potencial prihrankov. Zato lahko dobra mera inovativnosti doprinese občutne rezultate. Vse bolj se zavedamo omejenosti "logističnih virov", zaradi česar je njihova optimizacija ključnega pomena za konkurenčnost podjetij, organizacij in celotnega gospodarstva. Večajo se tudi investicije v transportno-logističnem sektorju, kar še dodatno spodbuja rast gospodarstva, zlasti logističnega sektorja. Prav je, da izjemne dosežke na področju logistike v Sloveniji vidimo, prepoznamo in tudi nagradimo ter predstavimo širši javnosti. Zato se v Združenju trudimo vsako leto prepoznati najbolj inovativnega in uspešnega posameznika oz. podjetje s področja logistike v preteklem letu. Zavedamo se, da je to priznanje namenjeno ne samo nagradi posamezniku in podjetju, temveč tudi širši promociji logistike in njene pomembnosti v slovenskem prostoru.  

 

Več o razpisu in prijavi lahko izveste TUKAJ.