Novice

Na Skupščini potrdili nov poslovni model Združenja

19.2.2024

Na Redni letni skupščini SLZ, ki je bila 15. februarja 2024, ste člani potrdili nov poslovni model Združenja. 

 

Med ključne spremembe sodi nov članski sistem, ki vključuje tri nivoje članstva:

  • osnovni (basic) nivo, 
  • napredni (advance) nivo in
  • ekskluzivni (exclusive) nivo.


Vsem že včlanjemim članom se z letom 2024 članstvo avtomatsko spremeni v osnovni nivo, za katerega letna članarina znaša 150,00 €. Osnovni paket ohranja vse bonitete članstva, ki so bile vključene do sedaj. Dodajamo pa še: 4 izdaje/leto revije Logistika Magazin, brunch dogodke za člane in dostop do ELA Online programa, kot del webinarjev. Napredni in ekskluzivni nivo pa imata še ostale dodatne in ugodnejše bonitete. 

Novost je tudi možnost prenosa članskih bonitet na sodelavce, če je podjetje plačnik vsaj dveh članarin. Npr., če se dogodka član ne more udeležiti ali pa bi bila vsebina bolj koristna za katerega od sodelavcev, se dogodka lahko udeleži kdor koli iz podjetja. Udeležb na enem dogodku s članskimi ugodnostmi (glede na nivo članarine) je možno toliko, kot je plačanih članarin.

Že včlanjeni člani boste osnovni paket lahko med letom nadgradili v višji nivo in si tako pridobili ugodnejše bonitete. V tem primeru boste doplačali članarino za razliko med osnovnim in novo izbranim nivojem članstva. Razlika se bo poračunala v sorazmernem deležu za preostanek dela leta, za katerega boste koristili izbrani, višji nivo članstva.

Za vprašanja ali pojasnila v zvezi s članstvom, ali če želite že spemeniti nivo članstva, vam je na voljo Beno Fekonja