Koledar dogodkov

Transport Logistic 2023

11.05.2023

MÜNCHEN

Organiziramo ogled vodilnega sejma za logistiko, mobilnost, IT in oskrbne verige.

 

Sejemsko prizorišče v Münchenu bo od 9. do 12. maja 2023 ponovno stičišče glavnih igralcev s področja logistike, mobilnosti, IT-ja in oskrbnih verig - potekal bo sejem Transport Logisitic 2023.

 

Münchnu se vsaki dve leti sreča svetovna logistična industrija. Ključni akteriji, razstavljavci z vsega sveta, na sejmu predstavljajo svoje najnovejše izdelke in rešitve. Nakažejo trende in področja, ki so najbolj aktualna. Sejem je priložnost, da si ogledate novosti na področju tovornega prometa, se srečate s ponudniki logističnih IT rešitev (telematika, e-poslovanje, telekomunikacija, …) ter rešitve učinkovito mobilnost v prihodnosti.

 

Preverite, katera podjetja prihajajo v München letos >>>

OGLED SEJMA S ČLANI SLZ

Slovensko logistično združenje organizira ogled sejma 11. maja 2023. Odhod avtobusa ob 3. uri zjutraj s parkirišča Dolgi most P+R, Ljubljana. 

 

Za člane SLZ sta organizacija in prevoz brezplačna. Za nečlane je cena 60 eur + ddv. Vstopnica za sejem ni vključena v organizacijo oz. ceno in si jo zagotovite sami.

 

POGOJI PRIJAVE OZ. ODJAVE

Rok za prijavo je 8. maj 2023. V primeru prijave in nepravočasne pisne odjave (najkasneje do 9. maja 2023 do 12. ure prek e-pošte info@slz.si) si pridružujemo pravico zaračunati stroške v višini 50,00 EUR.

 

ODMEVI PO DOGODKU

Kratko novico o obisku sejma naših članov >>>