Koledar dogodkov

FachPack 2019

25.09.2019 01:00

Nürenberg, Nemčija

Mednarodni strokovni sejem embalaže in pakiranja

Mednarodni strokovni sejem embalaže ter strojev, opreme in surovin za izdelavo embalaže in pakiranje, tisk embalaže in logistike v procesu pakiranja

FachPack predstavlja celotno reprodukcijsko verigo na področju pakiranja – od oblikovanja in načrtovanja, materialov in strojev do tiska embalaže in etiket ter logistike. Proizvajalci strojev, materialov in embalaže se tu pogovarjajo o najnovejših trendih pri pakiranju s kupci, ki prihajajo iz različnih dejavnosti: od tiska ter izdelave papirja in kartona, proizvodnje hrane in pijače do avtomobilske in elektroindustrije ter kozmetike in farmacije.

 

Udeležba sejma, tako s strani razstavljavcev, kot obiskovalcev kaže, da gre za enega izmed vodilnih svetovnih sejmov s tega področja. Letošnji razstavni prostor se je celo povečal za eno halo, udeležilo se ga bo tudi rekordno število slovenskih podjetij (IHS, …).

 

Razstavni program obsega predstavitev:

  • surovin in materialov za izdelavo embalaže,
  • pomožnih pakirnih materialov in surovin,
  • pakirnih strojev,
  • opreme za označevanje in etiketiranje,
  • perifernih pakirnih strojev in opreme,
  • tiska embalaže in priprave,
  • logistike v procesu pakiranja in 
  • storitev na področju pakiranja in izdelave embalaže.


Podrobnejšo razporeditev po halah si lahko ogledate tudi na uradni spletni strani sejma; izberite Floor plan na zavihku Exhibition Info (s klikom na posamezno halo se odpre interaktivni načrt hale). Seznam razstavljavcev si lahko ogledate tudi tu.

 

Sejem je obogaten tudi z bogatim spremljevalnim programom.

 

Več podrobnosti o programu, razstavljavcih, cena vstopnic, mobilni aplikaciji … na uradni spletni strani sejma FachPack 2019. 

 
KOMU PRIPOROČAMO OGLED SEJMA?

Sejem je predvsem zanimiv za vse, ki ste zaposleni v dejavnostih povezanih s hrano in pijačo, farmacijo in medicino, kozmetiko, kemikalijami, avtomobilsko industrijo, široko potrošnjo in industrijskimi izdelki.

 

OGLED SEJMA V ORGANIZACIJI SLZ

Ker sejem predstavlja pomemben segment v logistični verigi polizdelkov in izdelkov, verjamemo, da je zanimiv tudi za člane SLZ. Zato 25. septembra 2019 organiziramo skupni ogled sejma.

 

Na pot proti Nürnbergu se bomo odpravili ob 1. uri zjutraj izpred parkirišča pri GZS-ju, in se nazaj v Ljubljano vrnili v poznih večernih urah. Stroške prevoza za člane krije SLZ. Nakup vstopnice za sejem je na strani udeležencev.

 

PRIJAVA IN ODJAVA

Zainteresirane vabimo, da se prijavijo čim prej oz. najkasneje do petka, 20. septembra 2019 prek spodnje prijavnice. 

 

V primeru prijave in morebitne neudeležbe brez pravočasne pisne odjave (vsaj 3 delovne dni pred izvedbo dogodka prek e-pošte info@slz.si), si pridržujemo pravico zaračunati stroške organizacije dogodka v višini 50 EUR.

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek je omogočena samo članom SLZ. Če še niste član SLZ se lahko včlanite tukaj

Pozabljeno geslo?