Koledar dogodkov

Obisk ogleda dobre prakse na Slovaškem

16.06.2022 - 17.06.2022

Obiskali bomo logistično središče v Dunajski Stredi na Slovaškem.

Obisk je namenjen managementu, saj je strokovne narave in je odlična priložnost za pridobivanje novih znanj ter mreženje z logističnim managementom.

 

V četrtek, 16. junija se bomo z avtobusom odpravili na ekskurzijo na Slovaško, kjer si bomo ogledali stavbo avstrijskega razvijalca Go Asset. Ogledali si bomo logistično središče - Dunajaska Streda, kjer si bomo poleg Metransovega železniškega pretovornega terminala ogledali še praktični prikaz prevzema in vskladiščenja kontejnerja - fizični in administrativni postopek ter dva logistična centra (Log Center R7, ki se razpotega na 55.000 kvadratnih metrih in Ingram Micro - About You).

 

V Bratislavi bo organizirana nočitev, naslednji dan pa povratek proti Ljubljani.

 

Obisk je praviloma namenjen managementu, saj je ekskurzija strokovne narave in je odlična priložnost za pridobivanja novih znanj ter mreženje z logističnim managementom. Stroške prevoza krije SLZ, vse ostale stroške pa družba Go Asset.

 

Pohitite s prijavo, prijave mogoče le do petka, 20. maja 2022 preko spodnjega obrazca.

 

V prilogi si lahko pogledate dnevni red ekskurzije.

Dnevni red ekskurzije 

 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

34642

Vnesite naključno številko