Novice

Zaključen osrednji logistični dogodek v regiji EUROLOG 2021

Skoraj 300 udeležencev iz več kot 130 podjetij in 12 različnih držav se je pridružilo našemu dogodku EUROLOG/Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2021.

 

V čast in ponos nam je, da smo letošnjemu letu in trenutni situaciji kljubovali z izpeljavo dogodka, ki je po besedah in energiji vseh prisotnih opomnilo vse nas, da so srečanja v živo nenadomestljiva. Z odgovornim zavedanjem in obnašanjem smo dokazali, da se vse da, kar nas izjemno veseli in polni z optimizmom, ki je nujno potreben za našo prihodnost.

Skoraj 300 udeležencev iz več kot 130 podjetij in 12 različnih držav se je pridružilo našemu dogodku EUROLOG/ Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2021. 

Kongres je uspešno povezal naslednja področja:
Logistične storitve 23 %
Ponudniki tehnoloških rešitev IKT 22 % 
Industrija 18 %
Svetovanje, kadroviki, regulacija 13 %
Univerze 9 %
Prevozne storitve 8 %
Maloprodaja/prodaja 7 %

Želimo promovirati umetno inteligenco, projekte avtomatizacije in robotizacije, projekte digitalne in tehnološke preobrazbe ter uvajanje najboljših praks ter voditi odprto razpravo med uporabniki in ponudniki storitev. Želimo ponuditi poslovno platformo za izmenjavo idej in zagon novih podjetij. Želimo organizirati najboljši logistični dogodek na svetu.

Po mnenju udeležencev smo na pravi poti. Kongres je udeležencem ponudil toliko novih idej za nove notranje projekte, pa tudi veliko novih poslovnih priložnosti.

Dragi sponzorji, podporniki, predavatelji in udeleženci, vsem se zahvaljujemo za udeležbo in podporo!

Veselimo se naslednjega leta v Portorožu. Shranite datum od 6. do 8. aprila 2022!

Fotogalerija