Novice

Odprt razpis "Logist leta 2023"

8.1.2024

Z letošnjim razpisom iščemo že 18. logista leta. Razpis je odprt od 8. januarja do vključno 4. marca 2024.

Priznanje Logist leta, ki ga podeljujemo od leta 2006, je častno priznanje najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem obdobju dosegel izjemne dosežke na področju logistike. S priznanjem nagrajujemo posameznika, ki je najzaslužnejši za poslovno odličnost logistike v nagrajenem podjetju.

Z letošnjim razpisom iščemo že 18. logista leta. Razpis je odprt od 8. januarja do vključno 4. marca 2024. Komisija bo pri ocenjevanju nominacij upoštevala dosežke podjetja v preteklem obdobju po sedmih temeljnih področjih poslovne odličnosti logistike: organizacijski, informacijski, tehnološki, ekonomski, razvojni, okoljski in varnostni ter po kazalnikih uspešnosti poslovanja logistike.

"Zgledi vlečejo, in dobre prakse, ki jih promoviramo tudi prek priznanja, so pomembne. Na eni strani je to nagrada za najboljše in najbolj ambiciozne, na drugi strani pa pomembna spodbuda za preostale, ki hočejo več. To je prispevek k večji konkurenčnosti celotne slovenske logistike!" je bilo izrečeno ob lanski razglasitvi logista leta 2022. Veliko dobrih, uspešnih, izstopajočih zgodb si želimo tudi letos.

Vabimo vas, da v izboru sodelujete s svojimi predlogi, ki jih lahko posredujete na naslov info@slz.si. Sami lahko spodbudite Uspešne posameznike oz. podjetja lahko tudi sami spodbudite, da se prijavijo. Ali pa sami stopite naprej, pokažete svoje odlične logistične dosežke in se potegujte za naziv Logist leta 2023.

Oder Logističnega kongresa 2024 bo 27. marca 2024 pripravljen za najboljšega! Vse informacije o razpisu, kriterijih in načinu prijave na tej povezavi >>>