Novice

Majski dogodki

Majski dogodki

-22.5. Delavnica dr. Igorja Jakomina/Vpliv zunanjih dejavnikov na globalno oskrbovalno verigo. Prijavite se

-Iščemo logistični projekt leta 2023 - Prijavite se 

 

1.

Kaj se dogaja na parketu globalnih oskrbovalnih verig? Kakšna je situacija, vplivi in kam gremo?

Dr. Igor Jakomin nam bo na podlagi bogatih izkušenj, predstavil aktualno temo: Kako zunanji dejavniki vplivajo na globalno oskrbovalno verigo, ter katere so najpogostejše motnje ter faktorji tveganja. Nudil nam bo tudi pogled v prihodnost na podlagi trenutne situacije v oskrbovalni verigi.

Trajanje in lokacija

Delavnica bo 22.5.2024 od 15:00 - 18:00 ure na sedežu Gospodarske zbornice Slovenije, v dvorani Poslovna oaza. Naslov: Dimičeva ulica 13, Ljubljana

Prijavite se tukaj

Prijava in kotizacija

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50,00 €, za nečlane 120,00 €. 22-odsotni ddv ni vključen.

Prijave zbiramo do zasedenosti mest, oziroma najkasneje dva dni pred dogodkom

 

2.

Iščemo logistični projekt leta 2023!

V Slovenskem logističnem združenju želimo tudi letos podeliti prestižno nagrado Logistični projekt leta podjetju, ki je z inovativnim pristopom, prenovo poslovnih procesov in prilagoditvijo tehnološkemu razvoju doseglo izjemne dosežke na področju logistike in oskrbovalnih verig.

Vabimo k prijavi podjetja iz proizvodnje, trgovine, storitvenega sektorja, javnega sektorja ali katerega koli logističnega področja.

Prijavite se tukaj

Nacionalni zmagovalec bo kandidral za nagrado Evropski logistični projekt 2024 - ELA Awards 2024. Nagrado podeljuje Evropsko logistično združenje (ELA)

 

Vabljeni k udeležbi