Novice

Iz kriznega menedžmenta v novi optimizem

15.4.2023

IEDC, 19. maja 2023, organizira konferenco, ki jo partnersko podpira tudi Slovensko logistično združenje, zato imate člani ugodnejšo kotizacijo.

 

IEDC, Poslovna šola Bled organizira konferenco Iz kriznega menedžmenta v novi optimizem (From Doomsday to New Optimism - Connect with Leaders Who Make a Difference). Potekala bo v petek, 19. maja 2023, v Festivalni dvorani na Bledu. 

Konferenca se bo začela z uvodnim nagovorom predsednika Vlade Republike Slovenije, dr. Roberta Goloba. Nato bodo spregovorili ugledni voditelji iz gospodarstva, politike in strokovnjaki z različnih področij. Delili bodo uspešne zgodbe o premagovanju kriz ter izzivih in priložnostih, s katerimi se srečujejo v praksi.

Znanje, izkušnje in nasvete bodo predstavili: Esko Aho, bivši predsednik vlade Republike Finske, čigar vlada je Finsko popeljala na vrh svetovne konkurenčnosti; Mate Rimac, ustanovitelj in predsednik Rimac Automobili in predsednik Bugatti Rimac; Carin-Isabel Knoop, izvršna direktorica na Poslovni šoli Harvard; Muhtar Kent, nekdanji predsednik Coca-Cola Company in drugi.

G. Aho je prepričan, da sta v času krize nujno potrebni dve ključni aktivnosti: "Najprej je potrebno analizirati obstoječi koncept delovanja. Niz posameznih prizadevanj za ponovno pridobitev nadzora ne bo deloval. Sredi krize tako podjetja kot vlade potrebujejo realno analizo zunanjih okoliščin in lastne uspešnosti. Na podlagi tega je treba oblikovati nov koncept delovanja. Drugič, tudi ko so sredstva redka, morate vlagati v inovacije. Kriza nudi boljše možnosti za korenite reforme, za uporabo novih tehnologij in reorganizacijo podjetij ali javnih storitev."

Konferenca, na kateri se pričakuje 400 vodilnih managerjev, strokovnjakov in predstavnikov vlad iz Slovenije, Hrvaške in drugih držav, bo odlična priložnost, da od izjemnih voditeljev spoznate, da je s predanostjo, pogumom, znanjem in dobrim mreženjem skoraj vse mogoče.

Za več informacij in program obiščite spletno stran konference. Člani Slovenskega logističnega združenja imate ugodnejšo, partnersko ceno: 400,00 € + DDV (v ceno že vključen 20% popust). Pri prijavi treh udeležencev ali več pa so na voljo še dodatni popusti.

Vabljeni!