Novice

F.A. MAIK Logist leta 2015

8.4.2016

Za pretekle dosežke na področju logistike priznanje Logist leta 2015 v roke direktorju podjetja F.A. MAIK, d.o.o., g. Marjanu Bezjaku. 

Podjetje F.A. MAIK, d.o.o. ima že dolgoletno tradicijo na področju logistike, saj je v letu 2015 praznovalo že 23 let delovanja. V tem času je postalo tudi mednarodno uveljavljen in kakovosten poslovni partner, ki stalno skrbi za razvoj kadrov, infrastrukture in suprastrukture, ki jo potrebuje za opravljanje logistične dejavnosti.

V lanskem letu so v skupini veliko investirali v nadgradnjo in posodobitev informacijskih poslovnih rešitev, uvedli e-arhiviranje, nabavili regalno opremo in uspešno zaključili velik infrastrukturni projekt nakupa skladiščnega kompleksa v Zagrebu, Hrvaška. Slednji je vzor kako bi naj logisti skrbeli za zagotavljanje kakovosti, širitev in promocijo sodobne logistične dejavnosti.

Direktor podjetja F.A. MAIK, d.o.o. je nagrado prejel na logističnem kongresu Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2016, ki je potekal aprila 2016 v Portorožu.