Koledar dogodkov

Logistični kongres 2025

02.04.2025 - 04.04.2025

GH Bernardin, Portorož

Največji logistični dogodek v regiji, ki združuje vse deležnike logistike. 

 

Mednarodni logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi je največji in najpomembnejši kongres s področja logistike, transporta in proizvodne logistike v regiji. Letno ga obišče več kot 500 udeležencev, iz več kot 15 držav, ter podpre 50+ sponzorjev in partnerjev.


Dva dni in pol programa. Preplet skrbno izbranih najboljših domačih in tujih praks ter strokovnjakov, od katerih se učite, se z njimi povežete. Vaša pot do novih uspehov se začne in nadaljuje z Logističnim kongresom.


Zato kongres ni le še en logistični dogodek. Je središče znanja in mreženja, kjer so povezovanje, izmenjava najboljših praks in sledenje trendom v industriji absolutna prioriteta. Ne glede na to, ali želite le izboljšati svoje strokovno znanje ali razširiti krog poznanstev, je kongres platforma za poglobitev v spreminjajoči se svet logistike in grajenje pristnih odnosov.

 

Mednarodni Logistični kongres 2025 bo že 12. izvedba. Potekal bo od 2. do 4. aprila 2025 v GH Bernardin v Portorožu.


Trendi, standardi, dobre prakse in tehnologije, ki spreminjajo logistični svet hitreje, kot kdaj koli prej. Konkretne predstavitve, zgodbe o uspehu, iskriva mnenja na okroglih mizah in konkretni nasveti, ki jih boste lahko uporabili takoj. Tudi na Logističnem kongresu 2025. Rezervirajte si datum že danes >>>

Fotogalerija