Koledar dogodkov

Najprej menedžer, nato leader

29.03.2023 15:00

GZS, Ljubljana

Vodstvene veščine, ki spreminjajo igro: od dobrih do izjemnih voditeljev. Serija 4 predavanj.

 

Ste vedeli, da pravi vodstveni pristop dvigne zavzetost in produktivnost sodelavcev tudi za 33 odstotkov?
Se sprašujete, kako veslati med vlogo menedžerja in leaderja?

 

Pripravljamo serijo štirih predavanj o vodstvenih veščinah, ki spreminjajo igro: od dobrih do izjemnih voditeljev. Na prvem predavanju boste spoznali formulo, kako veslati med vlogama menedžerja in leaderja.

Podrobnejši program in možnost prijave kmalu. 

 

Vsebina predavanja

  • Kaj pomeni biti "učinkoviti menedžer"?
  • Kaj pomeni biti "navdihujoči voditelj"?
  • Kako pravilno uskladiti pristop menedžerja in leaderja v praksi (model)?
  • Konkretne situacije, kako koncept uporabimo v praksi, da dosežemo večjo zavzetost in produktivnost sodelavcev.
  • Jasen prikaz, kako z modelom M + L učinkovito uvajamo novosti v podjetju.

 

Namen predavanja

 Po predavanju boste razumeli in znali v praksi uporabiti pravo kombinacijo menedžerja in leaderja za doseganje večje zavzetosti in produktivnosti sodelavcev ter učinkovito uvajanje novosti.

 

Z vami bo

Branko Žunec, mednarodni trener & coach.

 

Velja za enega najbolj izkušenih, najvplivnejših in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Je certificiran za vrhunske vsebine na področju menedžmenta, leadershipa in razvoja organizacije v novih časih. Avtor najbolj priljubljenega vodstvenega priročnika ®Evolucija vodenja.

 

V 25 letih kariere je nabiral dragocene izkušnje, ki jih prepleta s številnimi zgodbami, s katerimi razvija in navduši udeležence, zato je vsako njegovo predavanje doživetje in show, na katerem se udeleženci napolnijo z dodatno dobro energijo in prejmejo tri do štiri sporočila, s katerimi dejansko spremenijo življenje...na bolje.

 

Njegova največja kvaliteta je v tem, da razvija modele, ki so prilagojeni posamezni državi in kulturi. Ko dela v Sloveniji uporablja slovenske metode, pristope, jezik, ko dela zunaj meja prilagodi vsak program posameznemu trgu, tako tudi vsakemu naročniku, zaradi dobrega poznavanja različnih panog.

 

Brankovi treningi so začinjeni z dobro energijo, primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje. Posebnost njegovih treningov je konkretno delo, razmišljanje in koraki za naprej, da vsak udeleženec spozna kje je in kako je lahko še boljši. Z edutainment pristopom ruši meje in skozi poslovne igre pokaže, kaj ljudje v praksi doživljajo, udeleženci pa to začutijo in prenesejo v svoje zgodbe.

 


Kotizacija in prijava

Kotizacija za udeležbo je za člane Slovenskega logističnega združenja 50 evorv, za nečlane 120 evrov. 22-odsotni ddv ni vključen.

Prijave zbiramo do najkasneje 2 dni pred izvedbo dogodka izključno prek spodnjega prijavnega obrazca. V primeru odjave, le to pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na info@slz.si. V primeru kasnejše odjave in neudeležbe se zaračuna kotizacija v celoti.