Koledar dogodkov

Logistični kongres 2023

05.04.2023 09:00 - 07.04.2023 13:00

GH Bernardin

Jubilejni, 10. osrednji logistični dogodek v Sloveniji in širši regiji.

Če je zeleno povezano z manjšim ogljični odtisom, potem je zelena transformacija vse, s čimer ustvarjamo več z manjšo porabo energije in čim manjšim koriščenjem virov. Torej tudi vsako povečevanje produktivnosti, vsaka optimizacija, pa naj bo to povezano z bolj učinkovitim delom, bolj racionalno (u)porabo materiala in/ali energentov ali bolj učinkovitimi in racionalno uporabljenimi delovnimi sredstvi.


Šele, ko uspemo v uspešne zgodbe združiti vse navedeno, lahko govorimo o celoviti zeleni transformaciji.

Več druženja, več znanja, več novosti, več primerov dobrih praks!

Leto 2022 je zares vse postavilo na glavo. Po vseh izzivih, ki jih je prinesel Covid in nato vojna v Ukrajini, danes govorimo o bistveno višjih stroških vseh energentov, neprimerno višjih stroških logistike in izjemnem pomanjkanju kadra tako v proizvodnji kot logistiki. Zelena transformacija, torej iskanje priložnosti na vseh področjih, je tokrat bolj pomembna kot kadarkoli prej.

V okviru 10. jubilejnega mednarodnega logističnega kongresa "Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2023" bomo tako obravnavali teme s področij celovite zelene transformacije, vloge povezovanja severno jadranskih pristanišč v skupnost "NAPA", dobre prakse podjetji na področju zmanjševanja porabe električne energije, optimizacije v transportu. Avtomatizacija in robotizacija v logistiki, transportu in proizvodni logistiki pa, tako kot do sedaj, ostajata rdeča nit kongresa. Kot vedno, bomo tudi tokrat predstavljali konkretne primere.

 

Rezervirajte si datum in se nam aprila pridružite. Več informacij in prijava bo kmalu na voljo na spletni strani kongresa.

 

Video utrinki Logističnekga kongresa 2022 >>>