Koledar dogodkov

Keep IT Simple 2022

05.10.2022 09:00

GZS, Ljubljana

Dogodek »Keep IT Simple« je osrednji dogodek, na katerem je predstavljeno ozko usmerjeno informacijsko in tehnološko področje.

 

Letošnje leto bomo obeležili 7. obletnico dogodka Keep IT Simple, ki bo potekal v sredo 5. oktobra 2022 na Gospodarski zbornici SLovenije.

Do sedaj smo že obdelali številne zanimive teme, letošnje leto pa se bomo posvetili temam kibernetske varnosti v logistiki in brezpapirnem poslovanju.

 

Namen razvoja področja kibernetske varnosti je zagotoviti produkte in storitve za celovito obvladovanje kibernetskih tveganj v logistiki, od uporabe e-pošte in interneta do varne izmenjave podatkov. »Better safe than sorry«

Z uvedbo dokumentarnega sistema brezpapirnega poslovanja je podjetjem omogočeno fleksebilnejšo delovanje, od poenostavitve poslovanja zaradi lažjega vzdrževanja in arhiviranja do večjega nadzora nad dokumentacijo in produktivnostjo.

 

Program je v pripravi.


Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna prijava preko spletnega obrazca.

V primeru, da se na dogodek prijavite in vas na ni, si pridružujemo pravico, da vam naknadno zaračunamo stroške v višini 40€ za pogostitev.