Koledar dogodkov

Keep IT Simple 2022

05.10.2022 09:00

GZS, Ljubljana

Dogodek »Keep IT Simple« je osrednji dogodek, na katerem je predstavljeno ozko usmerjeno informacijsko in tehnološko področje.

 

Letošnje leto bomo obeležili 7. obletnico dogodka Keep IT Simple, ki bo potekal v sredo 5. oktobra 2022 na Gospodarski zbornici SLovenije.

Do sedaj smo že obdelali številne zanimive teme, letošnje leto pa se bomo posvetili temam kibernetske varnosti v logistiki in brezpapirnem poslovanju.

 

Namen razvoja področja kibernetske varnosti je zagotoviti produkte in storitve za celovito obvladovanje kibernetskih tveganj v logistiki, od uporabe e-pošte in interneta do varne izmenjave podatkov. »Better safe than sorry«

Z uvedbo dokumentarnega sistema brezpapirnega poslovanja je podjetjem omogočeno fleksebilnejšo delovanje, od poenostavitve poslovanja zaradi lažjega vzdrževanja in arhiviranja do večjega nadzora nad dokumentacijo in produktivnostjo.

 

Program je v pripravi.


Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna prijava preko spletnega obrazca.

V primeru, da se na dogodek prijavite in vas na ni, si pridružujemo pravico, da vam naknadno zaračunamo stroške v višini 40€ za pogostitev.

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

38183

Vnesite naključno številko

** Število prijav je omejeno na 180 udeležencev. Vaša prijava bo potrjena, ko vam pošljemo potrditev na vnesen e-poštni naslov.

** Prijava je možna še en dan pred dogodkom (prijava je možna do 4. 10. 2022).

** Odjava od dogodka mora biti sporočena vsaj 48 ur pred dogodkom, sicer je potrebno plačilo stroškov pogostitve (40€).

** Dogodek se bo slikal.

** S prijavo na dogodek se udeleženec strinja s prejemanjem obvestil o dogodkih Slovenskega Logističnega Združenja.