Koledar dogodkov

Leto 2022, leto številnih spodbud

10.02.2022 13:00

online

Za člane Slovenskega logističnega združenja bomo 10. februarja 2022 pripravili brezplačno online predstavitev trenutnih priložnosti spodbud in napovedi za leto 2022.

V letu 2022 bomo res aktivno vstopili v črpanje novih kohezijskih sredstev do leta 2027. To leto prinaša številne nove priložnosti za spodbude, pri čemer je ključno, da se dobro pripravimo nanje in vemo, kje nas le-te čakajo.

 

Teme, ki jih bomo razjasnili tekom predavanja:

  • ključne politike kohezije, ki pojasnijo področja financiranja;
  • razjasnitev strategije pametne specializacije 2030, iz katere se črpa temeljne razvojne prioritete Slovenije, kar bo prav tako usmerjalo tokove spodbud;
  • predstavitev trenutnih priložnosti spodbud in napovedi za leto 2022 – splošen pregled;
  • izpostavitev spodbud, ki so še posebej aktualne za Slovensko logistično združenje.

 

Datum: 10. februar 2022

Format: Microsoft Teams

Trajanje: od 13. do 15. ure - 2 uri z možnostjo za vprašanja / debato.

O predavatelju:

Boštjan Jerman, univ. dipl. politolog, smer mednarodni odnosi, je projektni menedžer, podjetnik in mentor. Kot svetovalec je specializiran za področje pridobivanja virov financiranja, s posebnim poudarkom na slovenskih in evropskih nepovratnih sredstvih. To področje zaznamuje že njegovih zadnjih 14 let, uveljavil pa se je predvsem na področju socialnih inovacij, in sicer kot mentor za Evropsko komisijo pri evropskem tekmovanju socialnih inovacij (EUSIC). Veliko izkušenj ima tudi pri podporah za raziskave in razvoj, s posebnim poudarkom na zagonskih podjetjih. Med drugim je še svetovalec za Slovenijo pri Informacijski službi Združenih narodov na Dunaju (UNIS Vienna). V vseh teh letih se je nabralo že več kot 250 uspešno zaključenih projektov, ki so pridobili dobre 4 milijone evrov subvencij.

 

Vljudno vabljeni k prijavi!