Koledar dogodkov

9. Mednarodni logistični kongres - oskrbovalne verige v znanosti in praksi

06.04.2022 - 08.04.2022

GH Bernardin

Kongres povezuje vse deležnike na področju logistike. Udeleženci prihajajo iz logističnih, prevozniških, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev, šolstva in državnih organov. Široka zastopanost vseh deležnikov, daje kongresu poseben naboj in priložnost za še več povezovanja, mreženja in spoznavanja dobrih praks, ne samo z našega področja, ampak tudi področja, ki ga pokrivajo naše stranke, kar nam omogoča, da stranke spoznamo še boljše ter tako dodatno izboljšamo naše storitve.

INDUSTRIJA 4.0 (5.0) NI ALTERNATIVA »LEAN«, JE SAMO NASLEDNJA FAZA

 

V septembru smo znova dokazali, da je povezovanje, sodelovanje in novo znanje na področju logistike nujno potrebno. Odlično ocenjen kongres s strani udeležencev, vrhunski predavatelji in cenjeni sponzorji ter partnerji ste nam dali še večji zagon, da tudi v naslednjem letu pripravimo že 9. Mednarodni logistični kongres – Oskrbovalne verige v znanosti in praksi.

 

Še več znanja, več novosti, več primerov dobrih praks!
 
Družba je danes drugačna in logistika je danes drugačna. Tehnološka, digitalna, organizacijska modernizacija je nujna in podjetja se tega zavedajo. Veliko se vlaga v spremembe, tempo je hiter, na nas pa je, da delamo prave korake. V okviru 9. mednarodnega kongresa »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2022« bomo zato obravnavali teme s področij uporabe »dronov« v logistiki, sodelovanja na področju logistike, gradenj logističnih centrov, vzpostavljanje vitke proizvodnje in logistike. Rdeča nit ostaja avtomatizacija in robotizacija v logistiki, transportu in proizvodni logistiki. Kot vedno, bomo tudi tokrat predstavljali konkretne primere.

 

Sponzorske priložnosti na kongresu:

Učinkovita in produktivna logistika ima na industrijo izjemen vpliv, kar pritegne veliko strokovne in splošne pozornosti zato se je samo lanskega kongresa udeležilo skoraj 300 slušateljev iz 130 različnih podjetij iz 12 držav, največ seveda s področij logistike, industrije in pa transporta.  Kongres je podprlo 24 sponzorjev, 3 medijski partnerji, 3 partnerji kongresa in 7 podpornikom.
Ker si želimo, da postanete del zadovoljnih sponzorjev, vzpostavite nove poslovne kontakte, izkoristite prednosti mreženja ter ustvarite nove poslovne priložnosti vas vabimo da se nam v sklopu sponzorskega sodelovanja pridružite na naslednjem kongresu.

Posebne ugodnosti!

Izkoristite izjemno early bird ugodnost za prijavo in si zagotovite kotizacijo po ceni 328€, namesto 410€. Akcija velja do 15. januarja 2022.
Člani Slovenskega logističnega združenja imajo ob prijavi 20-odstotni popust.

Za več informacij in prijavo obiščite www.logisticnikongres.si