Koledar dogodkov

OKROGLA MIZA AVTOMATIZACIJA V LOGISTIKI

23.06.2021 15:00

virtualna okrogla miza

Slovensko logistično združenje bo 23. junija 2021 ob 15.00 uri organiziralo virtualno okroglo mizo z naslovom »Avtomatizacija v logistiki«

 

Cene surovin se dražijo, strošek dela se viša, logistične zahteve strank pa se večajo. A podjetja vsega ne morejo pokriti z višjimi cenami proizvodov, zato je pritisk na stroške silovit. Pri tem pa je logistika pod velikim pritiskom. Digitalizacija, avtomatizacija in robotizacija ni več nekaj, kar bi bilo dobro, če bi se »šli tudi v našem podjetju« pač pa postaja nujnost, če želimo ostati dobičkonosni na dolgi rok.

Na okrogli mizi se nam bodo pridružili priznani strokovnjaki, ki so v različnih družbah in podjetjih odgovorni za uvedbo avtomatiziranih procesov. 


Temelji cilj okrogle mize je spodbuditi razpravo o tej temi in družbam, ki razmišljajo kako omogočiti vpogled v pameten pristop k tehnološki modernizaciji logistike ter s tem opozoriti tako na potrebne korake k učinkoviti logistiki kot tudi na pasti, ki družbe na tej poti čakajo. 

 

Svoje izkušnje in znanje bodo z vami podelili: 

Damjan Zupančič, vodja vpeljave projektov, TPV automotive, d. o. o.

Tadej Pojbič, vodja logistike, Kemofarmacija, d. d. 

Klemen Kindlhofer, direktor globalne tehnologije, Danfoss Trata, d. o. o.

 

Dogodek bo povezoval Igor Žula, predsednik Slovenskega logističnega združenja in direktor 3 Projekt, d. o. o. 

 

Svoje mesto na dogodku si lahko zagotovite s prijavo preko obrazca. Dan pred dogodkom boste na svoj email naslov prejeli povezavo do okrogle mize.