Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88
Registrirajte se za SLZ IT

5. konferenca IT v logistiki in proizvodnji - KEEP IT SIMPLE 2018 bo nagovorila vse, ki imate izzive pri izmenjavi podatkov s poslovnimi partnerji in iščete primerne rešitve, ki bi vam olajšalo delo in povečalo učinkovitost.

Prave informacije so »zlato«, ko se sprejemajo poslovne odločitve. Zato tudi odločanje ni več mogoče brez pravih specializiranih orodij. Vsako (IT) orodje ima običajno svoje zahteve in uporablja različne vire zbiranja podatkov. Na drugi strani pa si uporabnik želi podatke v realnem času, obdelane v informacije, ki mu bodo v pomoč pri odločanju.

Kako torej »sinhrono« uporabljati različna orodja, ki bodo dvignila produktivnost in učinkovitost poslovnih procesov in konkurenčnost podjetja?

Rezervirajte si 18. oktober 2018 za udeležbo na 5. konferenci KEEP IT SIMPLE 2018, kjer se bo predstavil povezovalni»software« in orodja za podporo odločanju s strani različnih proizvajalcev in ponudnikov omenjene opreme.

Novost letošnje konference je, da se selimo v Celje; tako boste poleg konference imeli možnost si ogledati še 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the Future, ki bo potekal v času dogodka. 

 slz button prijava 01 

Prijava na konferenco žal ni več možna. 

Konferenca bo potekala v Mali kongresni dvorani Celjskega sejma. 


 

9.00–9.30 Sprejem udeležencev in registracija ob jutranji kavi 
   
 9.30–10.00     Otvoritev konference in pozdravni nagovori
   
   POVEZOVALNI SOFTWARE IN ORODJA ZA PODPORO ODLOČANJU
 10.00–10.30     Ali vaša proizvodnja izpolnjuje pričakovanja kupca?
Tibor Zavrl in mag. Tomaž Dular, MIT informatika d.o.o.
   
 10.30–11.00 Spletni servisi - sedanjost in prihodnost poslovnega sveta
Matic Smolkovič, Neolab, d. o. o.
   
 11.00–11.30  Odmor za osvežitev in druženje
   
 11.30–12.00 GTN platforma – velika priložnost za učinkovito sodelovanje
Rudi Hržič, svetovalec direktorja, EVERTEC Technology d. o. o.
   
 12.00–12.30 Primer Odprte Digitalne Logistične platforme oz. kako povezati partnerje v oskrbni verigi - LogChain 
Igor Hočevar, ZZI, d.o.o. in Aleš Habič, Špica d.o.o.
   
12.30–13.00 Odmor za osvežitev in druženje
   
13.00–13.30 Specialne rešitve za logiste (s konkretnimi primeri)
Jakob Korenč, Telekom Slovenije, d. d., Darko Judež, Judež, d. o. o., Peter Vipavc, Carglass, d. o. o.
   
13.30–14.00 Kontrolni stolp procesov v preskrbovalni verigi proizvodnega ali distribucijskega podjetja. ClickTrans - SCM.
Igor Potočnik, Infotrans d.o.o.
   
14.00– Zaključek konference in priložnost za ogled sejma Feel the Future 2018


NAPOVED VSEBINE PREDSTAVITEV

SODELUJOČA PODJETJA OZ. REŠITVE 

EvertecTechnology Podjetje Evertec Technology d.o.o. je specializirano informacijsko podjetje. Na slovenskem tržišču so prisotni od leta 1998. Ponujajo celovite rešitve in storitve, s katerimi poslovnim partnerjem zagotavljajo učinkovitost, varnost, razpoložljivost in stroškovno vzdržnost informacijskega in poslovnega okolja.
Ponujajo implementacijo informacijskih rešitev in storitev ob podpori svetovno priznanih, odprtih in standardiziranih informacijskih orodij in v praksi preverjenih aplikativnih rešitev, ki podjetjem zagotavljajo učinkovito upravljanje kompleksnih poslovnih procesov, skladno s priporočili dobre prakse ITIL.
Z uporabo njihovih rešitev lahko bistveno izboljšate nadzorljivost in upravljivost informacijskega okolja, storitev in poslovnih procesov, s tem pa tudi upravičenost in posledično hitrejše povračilo investicij v informacijsko tehnologijo in rešitve.
   
Infotrans logo

INFOTRANS zagotavlja informacijke rešitve, storitve in tehnologije za učinkovitost, sodobno organiziranost in lažje delovanje naročnikov in ponudnikov logističnih storitev, logističnih mrežnih operatorjev, transportnih podjetij, špedicij ter proizvodenj in drugih organizacij s področja logistike, transporta in distribucije. So ekipa področnih, svetovalnih, razvojnih, prodajnih in tehnoloških strokovnjakov z obsežnimi in dokazanimi izkušenjami v digitalizaciji praktične logistike. So certificiran Silver Microsoft Partner, SAP Open Ecosystem partner in integrator z Oracle, zato logistične informacijske rešitve kompetentno razvijajo, implementirajo, vzdržujejo na okoljih Microsoft ter integrirajo s SAP, Oracle ter drugimi sistemi ERP, WMS, MES ,CRM in spletom za zahtevne potrebe oskrbovalnih verig.

Stopite v kontakt s podjetjem:
Infotrans d.o.o., Ljubljanska 24b, 4000 Kranj │ T: 04 231 60 79 │ E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Igor Potočnik │ T: 031 509 042


   
18 4 23 LogChain logo 5cm RGB

LogChain je Odprta digitalna logistična platforma z mobilno aplikacijo za upravljanje dostave in voznike.
Ali se kdaj sprašujete kaj se dogaja z vašimi pošiljkami od trenutka, ko zapustijo vaše skladišče? Kje se nahajajo, ali so uspešno dostavljene, kaj je z embalažo in ali je prišlo do kakšnih sprememb ali neljubih dogodkov, kot so poškodbe, vračila in pritožbe? Ali bi radi vaše stranke obvestili o predvidenem času dostave in jim dali informacijo, kje se njihova pošiljka nahaja? S pomočjo LogChain logistične platforme (bizBox storitev in Frontman mobilne aplikacije) je vse to mogoče, saj vam celovita rešitev omogoča popoln nadzor nad pošiljkami v realnem času in tudi avtomatsko formalno komunikacijo s strankami. Podatki s terena so v platformi vedno online na voljo za nadzor, upravljanje, analize ali v pomoč pri raziskovanju izrednih dogodkov. Pošiljatelj, prevoznik in njegovi naročniki lahko v živo spremljajo status in lokacijo vseh pošiljk na terenu. Naš cilj je ponuditi partnerjem v dostavnih verigah orodja - platformo za povezovanje vseh deležnikov, online izvajanje procesa dostave, v živo upravljanje in spremljanje dogodkov ter formalizacijo brezpapirnega procesa od naročila do dostave. Več >>>

Stopite v kontakt s podjetjem:
ZZI d.o.o., Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana - Črnuče | T: 01 530 33 00 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Špica International d.o.o., Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana - Črnuče | T: 01 568 08 00 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


 

MIT Informatika Logo dvovrstični MIT informatika je eno vodilnih podjetij za razvoj poslovnih informacijskih rešitev in svetovanje pri optimizaciji poslovnih procesov. Na tržišču poslovnih informacijskih rešitev za proizvodna podjetja deluje že več kot 28 let. Podjetje nenehno sledi tehnološkemu razvoju in poslovnim trendom, zato že danes razvija sodobne digitalne rešitve za industrijo 4.0, ki temeljijo na pristopih IoT, analitiki podatkov, integraciji sistemov, sodelovanju, brezpapirnem in mobilnem poslovanju ter računalništvu v oblaku.
   
NeoLab znak

Podjetje Neolab d.o.o. se več kot deset let ukvarja z razvojem aplikacij po meri naročnika. Skozi leta svojega delovanja so spoznali kar nekaj različnih gospodarskih panog in reševali specifične potrebe podjetij v teh panogah. Njihova prednost je v poznavanju in razumevanju različnih poslovnih procesov in v izkušnjah, kako učinkovito informatizirati te procese. Pri informatizaciji sledijo potrebam naročnika in hkrati nadgradijo celotno zgodbo s svojimi izkušnjami. Ker so majhna ekipa je njihov pristop oseben, sodelovanje pa gradijo na zaupanju in strokovnosti. So pravi partner za informatizacijo poslovnih procesov, povezovanje različnih poslovnih sistemov in izdelavo podatkovnih skladišč za potrebe orodij poslovne inteligence.

Stopite v kontakt s podjetjem:
Neolab, d.o.o., Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana │ T: 051-877-877 E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. │ In: https://www.linkedin.com/company/neolab/
Matic Smolkovič E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  T: 031-804-425 │ In: https://www.linkedin.com/in/matic-smolkovic


 

TelekomSlovenije logo 01

Telekom Slovenije je ponudnik najsodobnejših komunikacijskih rešitev za dom, posel in prosti čas, ob tem pa svoje poslovanje širi tudi na področja izven klasične komunikacijske dejavnosti. Prepoznaven je kot vodilni pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin.


 

ORGANIZACIJSKI
PARTNER KONFERENCE                    
 
MEDIJSKI PARTNER
 Celjski sejem logo  RevijaTransport logo 2013

 

LK logo

Logist leta 2018

SMC2019 1 337

Naziv "Logist leta 2018" v roke Valeriji Špacapan Friš iz podjeta Schenker Slovenija.