Novice

Tadej Pojbič do vidnih napredkov v Engrotušu

14.5.2013

Vidne napredke na področju razvoja in upravljanja logistike v Engrotušu je Tadej Pojbič nagradil s priznanjem Logist leta 2012.

"Člani odbora smo se na podlagi prej določenih kriterijev – organizacijske, tehnološke, informacijske, ekonomske in razvojne odličnosti logistike, soglasno odločili, da zaradi vidnega napredka na področju razvoja in upravljanja logistike, g. Tadeju Pojbiču, ki je k temu največ prispeval, in podjetju Engrotuš, podelimo priznanje logist leta", je povedal predsednik odbora in dekan Fakultete za logistiko UM, izred. prof. dr. Bojan Rosi.

G. Pojbič je kot direktor logistike v okviru organizacijskih sprememb v podjetju postal član uprave. V nadaljevanju pa sta bili združeni pod eno vodenje logistika in nabava. Logistika je v podjetju ustrezno pozicionirana in v tem trenutku v slovenskem prostoru predstavlja izjemo, ker jo pokriva direktno izvršna funkcija.

Priznanje so predstavniki Slovenskega logističnega združenja prejemniku podelili 10. maja 2013, na posvetu Logistika jutri, ki je potekal na upravi Pošte Slovenije, prejemnice priznanja Logist leta 2011.

Fotogalerija

dr. Elen Twrdy
Tadej Pojbič
Tadej Pojbič
Podelitev priznanja Logist leta 2012