Novice

Keep IT Simple 2022

Vabljeni na 7. konferenco Keep IT Simple, ki bo potekala v sredo, 5. oktobra 2022, na Gospodarski zbornici SLovenije.

 

 

 

 

Zagotovite si pomembne informacije za varno in učinkovito poslovanje!

 

Spoštovani,

vabljeni na 7. konferenco IT v logistiki in proizvodnji »KEEP IT SIMPLE 2022«, 5. 10. 2022 - GZS Ljubljana
, na kateri bomo izpostavili uspešne IT rešitve, ki vam bodo prinesle jasen in učinkovit vpogled v kibernetsko varnost v logistiki in proizvodnji ter v brezpapirno poslovanje.  


Zakaj kibernetska varnost?
Seznanite se področjem, s katerim si zagotovite zaščito vaših pomembnih podatkov, ki jih shranjujete in obdelujete, ter se izognite grožnjam kibernetskih napadov.


Zakaj brezpapirno poslovanje?
Omogočite si fleksibilnejšo delovanje, od poenostavitve poslovanja zaradi lažjega vzdrževanja in arhiviranja do večjega nadzora nad dokumentacijo in produktivnostjo, in s tem prihranite na času in energiji!

 

ZAKAJ JE KORISTNO, DA SE UDELEŽITE DOGODKA:

  • Pridobite si pomembne informacije o tem, kako si lahko v vašem podjetju z uporabo učinkovitih IT rešitev zagotovite večjo kibernetsko varnost v logistiki in proizvodnji.
  • Izvedite, kako lahko uspešno digitalizirate poslovanje in se končno znebite papirnatih dokumentov.
  • Navežite nove poslovne stike s podjetji, ki že uspešno uporabljajo omenjene produkte in tehnologijo, ter si s tem pridobite odgovore na vaša vprašanja v zvezi s temi področji - in to iz prve roke.

 

Izkoristite odlično priložnost za navezovanje novih poslovnih stikov, za nova sodelovanja in tkanje dolgoročnih poslovnih vezi.

 

Izvedite več o
IT rešitvah, s katerimi boste občutno prihranili na času in porabljenih živcih!

 

Shranite si datum in se vidimo 5. oktobra 2022 na Gospodarski zbornici Slovenije!

 

S sodelovanjem in povezovanjem smo močnejši, zato si čim prej zagotovite vaše brezplačno mesto na dogodku. Program je v pripravi.

 

Čakajo vas dragocene informacije, ki jih nikakor ne želite zamuditi!

 

PRIJAVITE SE ZDAJ >>

 

PS: Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna prijava preko spletnega obrazca. V primeru, da se na dogodek prijavite in vas na ni, si pridružujemo pravico, da vam naknadno zaračunamo stroške v višini 40€ za pogostitev.