Koledar dogodkov

Sejem Motek

09.10.2024

Stuttgart

Gremo na Motek - sejem avtomatizacije in inovativnih proizvodnih sistemov

Vabljeni na 42. sejem avtomatizacije in inovativnih proizvodnih sistemov.

9.10. gremo v Stuttgart.

Sejem MOTEK predstavlja mednarodno strokovno srečanje industrije na področju avtomatizacije, manipulacije, strege in montaže v industriji. Sejem poteka v mestu Stuttgart, v neposredni bližini velikih proizvajalcev ter uporabnikov montažne tehnologije, robotskih sistemov in avtomatizirane proizvodnje. Sejem MOTEK predstavlja najpomembnejši mednarodni pregled tehnoloških novosti in trendov in je vodilni svetovni dogodek na področju strojništva in mehatronike.

Na sejmu Motek/Bondexpo 2024 bo glavni poudarek na naslednjih ključnih področjih:
Povezane, pametne proizvodne komponente in sistemi, sistemi za pomoč pri montaži in delovne postaje, rešitve za enostavno izvajanje in zagon ter prepoznavanje objektov in obdelava slik.

 

KOLIKO ME OGLED SEJMA STANE? 

Za člane SLZ sta organizacija in prevoz brezplačna.

 

Za nečlane je cena 50,00 EUR (DDV ni vključen). Vstopnica za sejem ni vključena v organizacijo oz. ceno in si jo prijavljeni zagotovijo sami. Vstopnice se bo dalo kupiti 8 tednov pred samim dogodkom na povezavi za nakup vstopnic.

 

Več informacij na spletni strani Motek

 

POGOJI PRIJAVE OZ. ODJAVE

Rok za prijavo je 20. september 2024. V primeru prijave in nepravočasne pisne odjave  prek e-pošte,  si pridružujemo pravico zaračunati stroške v višini 50,00 EUR.

 

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

67002

Vnesite naključno številko