Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na slz.si so informativne narave. Slovensko logistično združenje se bo trudil za optimalno delovanje slz.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo slz.si. Vsi uporabniki uporabljajo slz.si na lastno odgovornost. Niti Slovensko logistično združenje, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi slz.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na slz.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Slovensko logistično združenje tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Slovensko logistično združenje ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe slz.si.

Slovensko logistično združenje se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Slovensko logistično združenje lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na slz.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Pravtako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.slz.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Slovensko logistično združenje ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z slz.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Slovenskega logističnega združenja za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko Slovensko logistično združenje kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Varstvo podatkov

Slovensko logistično združenje avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Slovensko logistično združenje podatke o obiskanosti www.slz.si uporablja za lastne potrebe. Vsi podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

LK logo

Aktualno

Clansnki piknik 2018 300 200 01

KIS 2018 SLZ logo 01

Prijava na e-obvestila