Novice

Podelitev naziva Logist leta 2019

4.6.2021

Priznanje Logist leta 2019 podeljeno direktorju podjetja cargo-partner Viktorju Kastelicu.

 

2. junija 2021 je na sedežu podjetja cargo-partner Slovenija potekala slavnostna predaja plakete za naziv »Logist leta«, ki ga je Slovensko logistično združenje predalo direktorju podjetja cargo-partner Viktorju Kastelicu za dosežke v letu 2019.

Zaradi izbruha pandemije v 2020, se je izbor za logista leta 2019 prestavilo na jesen 2020, uradna razglasitev je sledila konec istega leta. Zaradi ponovnih zaostritev razmer v začetku letošnjega leta je slavnostna predaja potekala šele sedaj.  

Plaketo sta Kastelicu predala predsednik Odbora za Logista leta in profesor na Fakulteti za Logistiko, dr. Igor Jakomin ter predsednik Slovenskega logističnega združenja Igor Žula

Viktor Kastelic zasluge za prejem priznanja pripisuje celotni slovenski cargo-partner ekipi, ki je po njegovih besedah izkazala izjemno predanost svojemu delu. Hitra rast in uspehi, ki jih je podjetje doseglo v zadnjih letih, pa so, kot pravi, dobra spodbuda za naprej.

Slavnostnega dogodka so se udeležili nekateri vidni predstavniki slovenskih logističnih/transportnih družb, člani strokovne žirije za podelitev nagrade Logist leta (predsednik dr. Igor Jakomin, Prof. dr. Bojan Rosi in Robert Sever), člani upravnega odbora Slovenskega Logističnega združenja (predsednik Igor Žula in član Upravnega odbora Tadej Pojbič) ter nekateri nekdanji prejemniki prestižnega naslova.


Več vsebin si lahko ogledate na spodnjih povezavah

 

Transport in logistika:

Advantage Austria: 

Delo:

Finance: 

Fotogalerija