Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

»NAJBOLJŠI RAZVOJNO-RAZISKOVALNI IN PODJETNIŠKO-APLIKATIVNI PROJEKT S PODROČJA LOGISTIKE oz. OSKRBOVALNIH VERIG«

Na natečaj se lahko prijavijo podjetja in razvojno-raziskovalne organizacije, ki so v obdobju zadnjih 5 let izvedle znanstveno raziskovalni in/ali podjetniško aplikativni projekt s področja logistike, ki je inovativen in primeren za predstavitev širši javnosti.

Pogoj za sodelovanje na natečaju je predstavitev projekta in doseženih rezultatov v skladu z vsakoletnim razpisom. Posameznik ali razvojno-raziskovalna organizacija lahko prijavi večje število projektov. Prijava je možna izključno prek spletne strani Slovenskega logističnega združenja.

Odprt je razpis za

»NAJBOLJŠI RAZVOJNO-RAZISKOVALNI IN PODJETNIŠKO-APLIKATIVNI PROJEKT S PODROČJA LOGISTIKE« za leto 2016

Prepričani smo, da slovenska podjetja in raziskovalne organizacije razvijajo in udejanjajo številne inovativne projekte na področju logistike. Ker želimo prispevati k izboljšanju logističnih procesov v Sloveniji, vas vljudno vabimo, da svoje inovativne izkušnje delite z nami in širši javnosti predstavite svoje dosežke.

V okviru natečaja iščemo projekte, ki so aktualni (relevantnost problema glede na aktualne potrebe), inovativni (novost rešitve v primerjavi z znano/obstoječo prakso), aplikativni (možnost prenosa predlagane rešitve v drugo okolje oz. podjetje) in učinkoviti (omogočajo doseganje prihrankov).

 

LK208 logo datum 1 01

 

Prijave na dogodke

Ni prihajajočih dogodkov!

Prijava na e-obvestila