Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Podelitev priznanja »Logist leta 2016«

Igor Žula, predsednik SLZ, Damjan Zupančič, TPV & Logist leta 2016, dr. Bojan Rosi, predsednik Odbora za izbor Logist leta (foto Koka Press)

Že dvanajstič je bilo podeljeno tudi častno priznanje logist leta, ki ga pri Slovenskem logističnem združenju podeljujemo najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike. Logist leta 2016 je postal Damjan Zupančič, direktor Logistike v družbi TPV.

»Priznanje namenjeno celotnemu ožjemu in širšemu timu sodelavcev ter poslovodstvu podjetja, ki razume potrebe logistike in jih podpira. Spodbudno je, da podjetje in stanovsko združenje prepoznava naše pravilne usmeritve in visoko strokovno delo na področju celovitega obvladovanja in razvoja logistike. Glavno vodilo vseh aktivnosti v logistiki je seveda zagotoviti odličen servis kupcu, z internimi aktivnostmi in projekti pa spremeniti dogmo o logistične aktivnostih kot neobhodnih in nujnih stroških poslovanja, v novo razmišljanje, da je lahko pravilno postavljena in vseskozi optimalna logistika tudi proces, ki ustvarja dodano vrednost,« je ob prejemu priznanja povedal Zupančič.

 

LK logo

Prijave na dogodke

19
jun
Ljubljana
Datum: 19 junij 2018 , 15:00
Prva delavnica iz niza javnega nastopanja.

Novo vodstvo SLZ

KKK 3614

Upravni odbor SLZ za mandat 2018-2023

Prijava na e-obvestila