Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Podelitev priznanja »Logist leta 2016«

Igor Žula, predsednik SLZ, Damjan Zupančič, TPV & Logist leta 2016, dr. Bojan Rosi, predsednik Odbora za izbor Logist leta (foto Koka Press)

Že dvanajstič je bilo podeljeno tudi častno priznanje logist leta, ki ga pri Slovenskem logističnem združenju podeljujemo najuspešnejšemu slovenskemu logistu, ki je s svojim znanjem in delom v preteklem letu dosegel izjemne dosežke na področju logistike. Logist leta 2016 je postal Damjan Zupančič, direktor Logistike v družbi TPV.

»Priznanje namenjeno celotnemu ožjemu in širšemu timu sodelavcev ter poslovodstvu podjetja, ki razume potrebe logistike in jih podpira. Spodbudno je, da podjetje in stanovsko združenje prepoznava naše pravilne usmeritve in visoko strokovno delo na področju celovitega obvladovanja in razvoja logistike. Glavno vodilo vseh aktivnosti v logistiki je seveda zagotoviti odličen servis kupcu, z internimi aktivnostmi in projekti pa spremeniti dogmo o logistične aktivnostih kot neobhodnih in nujnih stroških poslovanja, v novo razmišljanje, da je lahko pravilno postavljena in vseskozi optimalna logistika tudi proces, ki ustvarja dodano vrednost,« je ob prejemu priznanja povedal Zupančič.

Prijave na dogodke

05
Okt
Four Points by Sheraton Ljubljana Mons Hotel
Datum: 05 Oktober 2017 , 10:00
IT v logistiki in proizvodnji - "Informacijske rešitve za podporo planiranju proizvodnje"

09
Okt
Stuttgart, Nemčija
Datum: 09 Oktober 2017 , 01:00
Ogled podjetja Mercedes in obisk sejma Motek 2017, Stuttgart

Aktualno

KIS 2017 SLZ napis 2 log proiz 01

Prijava na e-obvestila