Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

"Pričakovanja niso majhna. Logistika kot panoga je na pohodu, a v Sloveniji ji še ne priznavajo prave vrednosti. Logistična podjetja so bila nepovezana, vpliv na ekonomsko in prometno politiko šibek, logistična stroka in gospodarstvo pa precej oddaljena drug od drugega kljub spoznanju, da lahko optimizacija logističnih procesov pri poslovanju odločilno vpliva na poslovne rezultate. Kaj torej lahko spremeni Slovensko logistično združenje?"

Odgovarja predsednik Igor Žula, ki je sicer podjetniški svetovalec, lastnik podjetja 3 Projekt.

Preberite več

Članki: 

Slovensko logistično društvo bo uresničevalo interese svojh članov in skrbelo za njihovo izobraževanje, saj bo redno prirejala strokovna srečanja in seminarje. 

Članek: 

Nenehni razvoj logistike v Sloveniji je že pred leti spodbujal potrebo po ustanovitvi organizacije, ki bo uresničevala interese svojh članov. Takšno združenje je bilo ustanovljeno pred več kot desetimi leti, vendar je njegova dejavnost zamrla. Letos je bilo ustanovljeno novo, za katerega si želimo, da bo bolj dejavno. 

Članek: 

Povezave na druge zanimive portale: 

European Logistic Association The goal of the European Logistics Association is to provide a link and an open forum for any individual or society concerned with logistics within Europe and to serve industry and trade.
ELA logo 2013 Spletni naslov: http://www.elalog.org/
   
ZNS znak novo2015 

Združenje nabavnikov Slovenije

Spletni naslov: http://www.zns-zdruzenje.si/domov/

 

 

V Slovenskem logističnem združenju (SLZ) končujejo priprave na prvi mednarodni logistični kongres o preskrbnih verigah v znanosti in praksi, ki bo od 15. do 27. septembra v Portorožu.

Več in formacij na portalu DELO

Prijave na dogodke

05
Okt
Four Points by Sheraton Ljubljana Mons Hotel
Datum: 05 Oktober 2017 , 10:00
IT v logistiki in proizvodnji - "Informacijske rešitve za podporo planiranju proizvodnje"

09
Okt
Stuttgart, Nemčija
Datum: 09 Oktober 2017 , 01:00
Ogled podjetja Mercedes in obisk sejma Motek 2017, Stuttgart

Aktualno

KIS 2017 SLZ napis 2 log proiz 01

Prijava na e-obvestila