Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

"Pričakovanja niso majhna. Logistika kot panoga je na pohodu, a v Sloveniji ji še ne priznavajo prave vrednosti. Logistična podjetja so bila nepovezana, vpliv na ekonomsko in prometno politiko šibek, logistična stroka in gospodarstvo pa precej oddaljena drug od drugega kljub spoznanju, da lahko optimizacija logističnih procesov pri poslovanju odločilno vpliva na poslovne rezultate. Kaj torej lahko spremeni Slovensko logistično združenje?"

Odgovarja predsednik Igor Žula, ki je sicer podjetniški svetovalec, lastnik podjetja 3 Projekt.

Preberite več

Članki: 

Slovensko logistično društvo bo uresničevalo interese svojh članov in skrbelo za njihovo izobraževanje, saj bo redno prirejala strokovna srečanja in seminarje. 

Članek: 

Nenehni razvoj logistike v Sloveniji je že pred leti spodbujal potrebo po ustanovitvi organizacije, ki bo uresničevala interese svojh članov. Takšno združenje je bilo ustanovljeno pred več kot desetimi leti, vendar je njegova dejavnost zamrla. Letos je bilo ustanovljeno novo, za katerega si želimo, da bo bolj dejavno. 

Članek: 

Povezave na druge zanimive portale: 

   
ELA logo 2013

Evropsko logistično združenje - ELA

Spletni naslov: www.elalog.org

   
logo zns 2018 

Združenje nabavnikov Slovenije - ZNS

Spletni naslov: www.zns-zdruzenje.si

   
BVL Logo.svg

Nemško logistično združenje - BVL

Spletni naslov: www.bvl.de 

V Slovenskem logističnem združenju (SLZ) končujejo priprave na prvi mednarodni logistični kongres o preskrbnih verigah v znanosti in praksi, ki bo od 15. do 27. septembra v Portorožu.

Več in formacij na portalu DELO

(Delo, 15. 10. 2015)

Že tretji logistični kongres, ki ga organizirata Slovensko logistično združenje in Planet GV tudi letos sledi svojemu cilju - predstavljati dobre prakse in modele ter tako spodbujati učinkovitost in produktivnost ter povezovati gospodarsko in fakultete. Letošnji osrednji temi sta logistika v avtomobilski industriji in hladni verigi ter standardi v mednarodni logistiki. Več >>> 

(RTV 4, TV Maribor, 14. 10. 2015)

 V mariborskem hotelu Habakuk poteka (se je danes začela) tridnevna mednarodna logistična konferenca z naslovom "oskrbovalne verige v znanosti in praksi", ki se je udeležuje kakih 200 domačih in tujih strokovnjakov s tega področja.  Več >>>

 

LK208 logo datum 1 01

 

Prijave na dogodke

13
Mar
Ljubljana
Datum: 13 Marec 2018 , 15:00
Redna letna skupščina Slovenskega logističnega združenja

23
Mar
Trst, Italikja
Datum: 23 Marec 2018 , 06:00
Ogled podjetja Illy v Trstu.

11
Apr
GH Bernardin, Portorož
Datum: 11 April 2018 , 09:00
Mednarodni poslovno-logistični kongres

Odprt je razpis za priznanje

LL 2017 1

Prijave do 23. marca 2018.

Aktualno

Prijava na e-obvestila