Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

"Pričakovanja niso majhna. Logistika kot panoga je na pohodu, a v Sloveniji ji še ne priznavajo prave vrednosti. Logistična podjetja so bila nepovezana, vpliv na ekonomsko in prometno politiko šibek, logistična stroka in gospodarstvo pa precej oddaljena drug od drugega kljub spoznanju, da lahko optimizacija logističnih procesov pri poslovanju odločilno vpliva na poslovne rezultate. Kaj torej lahko spremeni Slovensko logistično združenje?"

Odgovarja predsednik Igor Žula, ki je sicer podjetniški svetovalec, lastnik podjetja 3 Projekt.

Preberite več

Članki: 

Slovensko logistično društvo bo uresničevalo interese svojh članov in skrbelo za njihovo izobraževanje, saj bo redno prirejala strokovna srečanja in seminarje. 

Članek: 

Nenehni razvoj logistike v Sloveniji je že pred leti spodbujal potrebo po ustanovitvi organizacije, ki bo uresničevala interese svojh članov. Takšno združenje je bilo ustanovljeno pred več kot desetimi leti, vendar je njegova dejavnost zamrla. Letos je bilo ustanovljeno novo, za katerega si želimo, da bo bolj dejavno. 

Članek: 

Povezave na druge zanimive portale: 

European Logistic Association The goal of the European Logistics Association is to provide a link and an open forum for any individual or society concerned with logistics within Europe and to serve industry and trade.
ELA logo 2013 Spletni naslov: http://www.elalog.org/
   
ZNS znak novo2015 

Združenje nabavnikov Slovenije

Spletni naslov: http://www.zns-zdruzenje.si/domov/

 

 

V Slovenskem logističnem združenju (SLZ) končujejo priprave na prvi mednarodni logistični kongres o preskrbnih verigah v znanosti in praksi, ki bo od 15. do 27. septembra v Portorožu.

Več in formacij na portalu DELO

(Delo, 15. 10. 2015)

Že tretji logistični kongres, ki ga organizirata Slovensko logistično združenje in Planet GV tudi letos sledi svojemu cilju - predstavljati dobre prakse in modele ter tako spodbujati učinkovitost in produktivnost ter povezovati gospodarsko in fakultete. Letošnji osrednji temi sta logistika v avtomobilski industriji in hladni verigi ter standardi v mednarodni logistiki. Več >>> 

(RTV 4, TV Maribor, 14. 10. 2015)

 V mariborskem hotelu Habakuk poteka (se je danes začela) tridnevna mednarodna logistična konferenca z naslovom "oskrbovalne verige v znanosti in praksi", ki se je udeležuje kakih 200 domačih in tujih strokovnjakov s tega področja.  Več >>>

 

LK208 logo datum 1 01

 

Prijave na dogodke

Ni prihajajočih dogodkov!

Prijava na e-obvestila