Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

RR priznanje 2013

Dr. Brane Semolič z nagrado Steklarne Hrastnik

Natečaj je bil objavljen v okviru prvega mednarodnega logističnega kongres OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRASKI 2013 (25.- 27. september, Portorož), na katerem je bilo priznanje tudi podeljeno. V konkurenci najboljših je zmagal projekt »3L ExArca« podjetja INOVA Consulting, ki je bil na omenjenem dogodku tudi predstavljen. Predstavniku podjetja je bilo izročeno priznanje in posebna nagrada, ki jo je prispevalo podjetje Steklarna Hrastnik, družba za proizvodnjo steklenih izdelkov, d. o. o.

O projektu: Projekt se nanaša na področje logistike organiziranja sodobne RR dejavnosti, strokovnih in poslovnih mrež ter z njimi povezanih platform sodelovanja. Sistem 3L ExArca je zastavljen za potrebe organizacij, ki želijo povečati produktivnost in uspešnost medosebnega sodelovanja na področju stalnih izboljšav, inoviranja in razvoja vrednostnih, dobaviteljskih ali komercialnih verig, omogoča uporabniku, da razvije in vzpostavi virtualno mrežno organizacijo, v obliki fleksibilno strukturirane in obvladovane platforme, na želenem področju sodelovanja,

omogoča dostop preko osebnega računalnika, tablice ali pametnega telefona, je zastavljen z upoštevanjem principa razvojnega lijaka, ki v prvi fazi omogoča komuniciranje in povezave z vsemi razpoložljivimi socialnimi omrežji, ki jih uporabnik določi, nakar se krog sodelujočih kontrolirano zmanjšuje na izbrane sodelavce, ki se na različnih področjih in nivojih vključujejo s svojim sodelovanjem.

 

LK logo

Prijave na dogodke

03
apr
GH Bernardin, Portorož
Datum: 03 april 2019, 09:00
Oskrbovalne verige v znanosti in praksi, Portorož

LL 2018 banner 640 480 1

Aktualno

Prijavite se

Prijava na e-obvestila

Kliknite za več informacij glede obdelave osebnih podatkov: