Koledar dogodkov

Keep IT Simple 2019

03.10.2019 09:00

Ljubljana

6. konferenca IT v logistiki in proizvodnji

 

INFORMACIJSKE REŠITVE ZA UČINKOVITO UPRAVLJANJE SKLADIŠČ (WMS) 

Brez uporabe sodobnih tehnologih in odlično informacijsko podprte logistike podjetja ne morejo več konkurirati na zahtevnem trgu. Ena izmed nepogrešljivih programskih aplikacij skladišč in logističnih centrov je sitem za upravljanje skladišč WMS.

 

Pri izbiri primernega WMS-ja je pomembno, da razumemo, kaj in kako v skladišču delamo (poznamo procese) in kakšne koristi želimo imeti. Pred končno izbiro uvedbe ali nadgradnje, pa koristi tudi poznavanje, kaj različni ponudniki WMS ponujajo in omogočajo (tudi po implementaciji).

 

Ker se tudi v Sloveniji vedno več podjetij (proizvodnih, trgovskih, logističnih) odloča za vpeljavo ali nadgradnjo tovrstnih sistemov, bomo to temo izpostavili tudi na konferenci IT v logistiki in proizvodnji – KEEP IT SIMPLE 2019. 


KDAJ IN KJE?

3. oktobra 2019, od 9.30 do 16.00, Kristalna palača, BTC, Ljubljana


PRIJAVA IN ODJAVA

Konferenca je za udeležence brezplačna, obvezna pa je pisna prijava (spodaj).
V primeru zadržanosti, odjavo pošljite najkasneje tri delovne dni pred dogodkom na e-naslov info@slz.si. Pri kasnejši odjavi ali neodjavi in neudeležbe na dogodku vam zaračunamo strošek organizacije v višini 40,00 EUR.

Prijava na dogodek

Vaše informacije

Dodatni udeleženci

Če želite prijaviti več udeležencev kliknite na "Dodaj udeleženca"...

+ Dodaj udeleženca

*   

S prijavo na dogodek se strinjam s splošnimi pogoji. S tem potrjujem, da sem seznanjen s tem, da Slovensko logistično združenje hrani in obdeluje moje osebne podatke za namen organizacije dogodka v skladu s Pravilnikom o zasebnosti ter sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. 

11532

Vnesite naključno številko