Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88
petek, 07 september 2018 05:54

Ogled sejma FachPack 2018

Vsako leto v Nurembergu (Nemčija) poteka sejm pakirne tehnike, embaliranja in logistike - Fach Pack. Letošnji sejem bo potekal od 25. do 27. septembra 2018.

Na sejmu bodo predstavljene ključne rešitve in trendi s področij:

  • etiketiranje in označevanje,
  • lepilna tehnologija,
  • avtomatizacija, robotizacija, paletirni sistemi in komponente,
  • specialne tehnologije za uporabo v farmaciji in medicini,
  • tehnologije za upravljanje interne logistike,
  • tehnologije s področja tiskanja embalaže,
  • in še mnoge druge…

Sejem Fach Pack  omogoča aktualen vpogled v področje tehnik pakiranja in rešitev s področja interne logistike. Udeleženci imajo dostop do rešitev, inovacij, ključnih trendov in dostop do informacij iz prve roke s strani ponudnikov. Obisk sejma predstavlja dragoceno orientacijsko pomoč vsem podjetjem, ki se soočajo z izzivi na področju logistike.

Zato ogled sejma organiziramo tudi v Slovenskem  logističnem združenju. Na sejem se bomo odpravili 26. septembra 2018 zgodaj zjutraj (predvidoma s startom ob 1h zjutraj). Dobili se bomo na že standardnem mestu pred GZS v Ljubljani, od koder pot do sejma z avtobusom traja približno 7 ur vožnje. Sejem je odprt od 9h do 18h, ko nam bo na voljo čas za ogled najsodobnejših tehnologij in tehnik s področja pakiranja in logistike. Za več informacij o sejmu si lahko ogledate spletno stran sejma

Vabljeni, da se nam pridružite! Ker je število udeležencev omejeno, prosimo da prijave pošljete najkasneje do ponedeljka 17. 9. 2018 do 12. ure. Prijavite se lahko prek spletne strani ali e-naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Dodatne informacije lahko dobite prek e-pošte ali na tel. 031 370 303.

Za člane SLZ Združenje krije stroške organizacije in prevoza. Morebitna odjavo je potrebno pisno sporočiti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 20. 9. 2018. Pri kasnejši odjavi ste dolžni poravnati strošek 50 €. 

slz button prijava 01

 

 

LK logo

Prijave na dogodke

Ni prihajajočih dogodkov!

Logist leta 2018

SMC2019 1 337

Naziv "Logist leta 2018" v roke Valeriji Špacapan Friš iz podjeta Schenker Slovenija.