Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Dobre sposobnosti komunikacije je ključna veščina ne le prodajnikov in vodij, temveč prav vsakogar, ki pri svojem delu tako ali drugače komunicira s sodelavci in strankami. Po raziskavi revije Forbes lahko z izboljšanjem veščin javnega nastopanja povečamo karizmatičnost, prepričljivost in posledično tudi učinkovitost naših prodajnih ali splošnih predstavitev.

Vabljeni na tradicionalni piknik članov SLZ, ki se bo zgodil v sredo, 19. septembra 2018. Ob 16.00 se zberemo na Dvornem trgu pri pizzeriji Ljubljanski dvor, kjer se bomo vkrcali na ladjico in se po Ljubljanici popeljali do Podpeči in nazaj. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, za dobro družbo in razpoloženje pa boste s svojo prisotnostjo poskrbeli vi. Število prijav je omejeno na 50, zato pohitite s prijavo. Prijavite se lahko prek spletne strani ali e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

slz button prijava 01

Vse nadaljnje podrobnosti sledijo.

Vabljeni!

 

 

Vsako leto v Nurembergu (Nemčija) poteka sejm pakirne tehnike, embaliranja in logistike - Fach Pack. Letošnji sejem bo potekal od 25. do 27. septembra 2018.

 

LK logo

Prijava na e-obvestila

Kliknite za več informacij glede obdelave osebnih podatkov: