Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

LK208 logo

Upravljanje s kadri in uvajanje napredne tehnologije v logistiki – dve nerazdružljivi funkciji

Lokacija: Portorož, GH Bernardin
Datum: 11. in 12. april 2018 / 13. april - ogled dobrih praks / Rezervirajte si datum že danes!

Kongresu na pot ... 

Slovenija ima dobro gospodarsko rast in je na poti modernizacije proizvodnje in logistike. Roboti, multifunkcijski stroji, CNC naprave in druga napredna tehnologija so vedno bolj prisotna v proizvodnih panogah, medtem ko notranja logistika še vedno ostaja neizkoriščena priložnost za povečevanje produktivnosti in krajšanje pretočnih časov. Kako se lotiti projektov urejanja notranje logistike? Kje so največje rezerve in učinki? Kako so v praksi uporabljene različne tehnologije?

Tudi vhodna in izhodna logistika napredujeta z velikimi koraki. Moderne tehnologije v logistiki (droni, »omni channel«, 3D tisk, …), o katerih smo nedavno le govorili, so že v uporabi in vplivajo na naše življenje. Sedaj največji premik obljublja »blockchain« tehnologija. Kako nove tehnologije vplivajo na poslovanje in procese v logistiki? Kje so ključne prednosti? Kako se lotiti projektov implementacije? 

Tehnologija je pomembna in je danes tudi dostopna. Ključno vprašanje postajajo kadri. Kako učinkovito upravljati s kadri v logistiki? Kakšne so potrebe podjetij? Kako pričakovanjem sledijo fakultete? 

Odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja bomo podajali na 6. mednarodnem kongresu »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2018«, ki bo tudi tokrat v Portorožu.

Poleg strokovnih prispevkov iz omenjenih tem, bomo tudi na tem kongresu spodbujali nova poznanstva in odpirali priložnosti za sodelovanje. Zavezani smo k predavanjem, ki temeljijo na prikazu konkretnih rešitev. Vedno iščemo vrhunske dobre prakse, vrhunske managerje in strokovnjake, ki nam te predstavijo. Tudi tokrat bo tako.

Igor Žula,
vodja programskega odbora in predsednik Slovenskega logističnega združenja

 

LK208 logo datum 1 01

 

Odprt je razpis za priznanje

LL 2017 1

Prijave do 23. marca 2018.

Aktualno

Prijava na e-obvestila