Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88
Sreda, 04 Oktober 2017 01:44

Obisk in ogled podjetja Salus Ljubljana

Napisal
Oceni ta predmet
(0 glasovi)

Datum: 16. november 2017 ob 13:30
Lokacija: Ljubljana, Litostrojska cesta 46 A
Prijava: Ogled Salusa


 

SALUS je ena vodilnih veletrgovin na področju celovite oskrbe slovenskega trga z zdravili, medicinskimi pripomočki in drugimi farmacevtskimi izdelki. V skrbi za zdravje in dobro počutje prebivalcev Slovenije in z veliko odgovornostjo do celotne slovenske družbe uresničujejo svoje poslanstvo že blizu pol stoletja.

Zavezani kakovosti, najvišjim etičnim načelom dobrega sodelovanja in družbeni odgovornosti ter usmerjeni k uresničevanju pričakovanj njihovih kupcev, lastnikov in zaposlenih tvorno uveljavljajo svojo vlogo v interesu vse slovenske družbe.

Poleg zagotavljanja kakovostne, učinkovite in nemotene oskrbe lekarn, bolnišnic, zdravstvenih domov in ostalih kupcev s kakovostnimi in varnimi zdravili, z medicinskimi pripomočki, s sanitetnim materialom, s prehranskimi dopolnili, s kozmetičnimi izdelki in z drugimi izdelki, ki pripomorejo k zdravju in dobremu počutju, opravljajo tudi dodatne storitve za farmacevtsko industrijo. Partnerjem nudijo storitve s področja regulative zdravil (registracije zdravil vključno z razvrstitvijo zdravil na liste in prijavo cen) ter storitve skladiščenja njihovega blaga in z njimi povezane logistične storitve. Ob tem uspešno uresničujejo strategijo stalnega širjenja prodajnega programa, števila dobaviteljev in povečevanja kakovosti svojih storitev.

Salus 2

Ob vseh uspehih v skoraj polstoletni zgodovini njihove družbe, doseženih rezultatih prodaje, dobrih in dolgoročnih poslovnih odnosih s svojimi partnerji, strokovni usposobljenosti in zavzetosti zaposlenih in nenazadnje poslovnem ugledu družbe pa so v Salusu še posebej ponosni na njihov poslovno-skladiščno-logistični center z velikimi prostorskimi zmogljivostmi in najsodobnejšo logistično opremo s celovito informacijsko podporo, ki so ga dogradili in usposobili v letu 2011 ter ob tem ves čas neprekinjeno poslovali. Z njim postavljajo temelje za nadgraditev njihove poslovne odličnosti, dodatno izboljšanje storitev in uresničevanje pričakovanj kupcev ter nadaljnji razvoj družbe.

Pregledano: 1537 krat Nazadnje urejano na Ponedeljek, 20 November 2017 11:14
Prijavite se za komentiranje